Van itt olyan, akinek a párja, férje hétvégente nem vele van hanem, inkább a haverokkal van, meccsre mennek, ebédelnek, alkoholt isznak, és szórakozóhelyekre?
Kedves utolsó válaszoló. A minden hétvégén és a néha eljár között azért különbség van. A minden hétvégét átbulizza, alkohollal, diszkózással szerintem valóban már nem helyes, de a néha eljár meg szerintem miért ne férne bele, ha megvan a bizalom. Az az egyik véglet, ha a párok nem járnak sehova sem külön, én ezt se tartom normálisnak, mert a nics rá igény, hogy külön legyenek, jelenthet bizalomhiányt is. Mi is eljárunk külön a párommal. Én a barátnőkkel koncertre, ő a haverokkal focizni, és igen, olykor sürüzni is mennek. És még SOHA nem fordult meg a fejemben, hogy megcsalna. De azért az mindenképpen a másik véglet, amikor a férj minden hétvégén ezt csinálja, amiről a kérdező ír. És most nem arról beszélek, hogy jajj, megcsalja, hanem eleve nem jó fényt vet az emberre ez a viselkedés, a minden hlétvégén bulizás, még akkor is, ha esze ágában sincs megcsdalni a feleségét.
Szóval én nem a megcsalás felől nézem, hanem az a bántó, hogy ha sosincs közös hétvégi program a feleséggel, hanem csakis a haverokkal van a férj.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!