Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Van itt olyan, akinek a...

Van itt olyan, akinek a párja, férje hétvégente nem vele van hanem, inkább a haverokkal van, meccsre mennek, ebédelnek, alkoholt isznak, és szórakozóhelyekre?

Figyelt kérdés

2014. ápr. 19. 18:24
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
39%
Ha félre akarna dugni, akkor ahhoz nem kell bulizni, akárhol, akármikor megteheti. Akkor ennyi erővel az utcára sem szabad kiengedni a családos apát, mert esélye van arra hogy megcsalja az asszonyt. Itt már bizalom hiány van.
2014. ápr. 19. 20:54
 12/14 anonim ***** válasza:
54%
Végigolvastam a válaszokat és csak erősbödött bennem az ösztöni zsigergondolat, hogy a házasságtó bizony jó távol maradni (egy jó kapcsolat házasság nélkül is jó kapcsolat). No. De nem a friggyel van itt a fő gondom, hanem nézzetek már rá kicsit távolabbról a monitorra, olvassátokat át magatokat, így összességében mégegyszer: a szavakban is ott van, de a sorok közötti tartalombol is süt, hogy zsarnokot játszotok, ha kell, irányításra termettetek elgondolásotok szerint. Ti engedtek, ti nem engedtek, ti szabjátok a póráz hosszát. Legtöbb válasznál nem is a tartalommal - mert érthető a család kohéziójának védelme - hanm az ahoggyal, a megfogalmazással, az alázat-nélküliséggel van a bajom. A bizalomhiányt, az önbizalomhiányt vagy bármi egyebet, ami belőletek indul ki, bizony nem így kell palástolni. Valahogy reakcióba sem fogalmazódtak bel a következők: "megbeszéltük", "közösen", "mindenkinek jó", "kompromisszum", lehetne folytatni a sort. Sárkányoskodni is lehet, de megéri-e? Lássátok kicsit magatok, hölgyek, asszonyok.
2014. ápr. 19. 21:03
 13/14 anonim ***** válasza:

Kedves utolsó válaszoló. A minden hétvégén és a néha eljár között azért különbség van. A minden hétvégét átbulizza, alkohollal, diszkózással szerintem valóban már nem helyes, de a néha eljár meg szerintem miért ne férne bele, ha megvan a bizalom. Az az egyik véglet, ha a párok nem járnak sehova sem külön, én ezt se tartom normálisnak, mert a nics rá igény, hogy külön legyenek, jelenthet bizalomhiányt is. Mi is eljárunk külön a párommal. Én a barátnőkkel koncertre, ő a haverokkal focizni, és igen, olykor sürüzni is mennek. És még SOHA nem fordult meg a fejemben, hogy megcsalna. De azért az mindenképpen a másik véglet, amikor a férj minden hétvégén ezt csinálja, amiről a kérdező ír. És most nem arról beszélek, hogy jajj, megcsalja, hanem eleve nem jó fényt vet az emberre ez a viselkedés, a minden hlétvégén bulizás, még akkor is, ha esze ágában sincs megcsdalni a feleségét.

Szóval én nem a megcsalás felől nézem, hanem az a bántó, hogy ha sosincs közös hétvégi program a feleséggel, hanem csakis a haverokkal van a férj.

2014. ápr. 19. 21:48
 14/14 Nádszálkisasszony ***** válasza:
Bár még csak együttélünk de nagyon ritkán. Akkor is csak beülnek valahova és iszogatnak. Mindenesetre többségében a hétvégéket próbáljuk úgy intézni, hogy közösek legyenek és ha tudunk hétköznap találkozunk a barátainkkal.
2014. ápr. 19. 23:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!