Van az ismeretségi körünkben egy fiatal házaspár. Mivel a feleség a lányom barátnője is, sok mindent tud, amit mi csak kívülről látunk. Szerintetek?
Figyelt kérdés
Elég sok köztük a feszültség, egyet nem értés. Az ifjú feleség hangoztatja is barátnői között, hogy ő bizony a női magazinokban olvasottak szerint viselkedik férjével és gyermekével, mert ott milyen hasznos ötleteket olvas. Pl. férjét gyakran távol tartja magától, hidegen viselkedik vele, mert majd annál jobban fogja kívánni őt. A gyerek mellől gyakorlatilag csak 2-3 hetente, ezekre a barátnői dumcsikra szakad el, mert kis túlzással azt is nézi mikor alszik. Szinte megőrül ha nagymama vagy akár az apa kézbe veszi a kicsit. Valóban ilyenek ezek a női magazinok? Ha igen akkor szerintetek hasznosak?2014. ápr. 19. 11:23
11/16 anonim válasza:
Ez szép, ha az én csajom a női magazinok szerint fog viselkedni, akkor tuti hogy k.i.b.a.s.z.o.m. Szerintem gy kellene élni az életet ahogy ő is akarja, nem 1 sablon alapján. Kinek akar megfelelni az ilyen? Orvos látta már a beteg elméjét? Lehet ötleteket meríteni belőle, de nem az alapján élni. Ha következő számban az lesz hogy el kell válni akkor ő elválik? Tiszta idióta az ilyen
12/16 A kérdező kommentje:
Lányom azt mondja hogy próbáltak már többen is beszélni vele a társaságból, de ezekben a kérdésekben hajthatatlan, azaz igaz, az a jó amit ezekben olvas. Pedig egyébként tanult, értelmes lány. Bocs, feleség.
2014. ápr. 19. 12:46
13/16 anonim válasza:
"A kérdező kommentje:
Lányom azt mondja hogy próbáltak már többen is beszélni vele a társaságból, de ezekben a kérdésekben hajthatatlan, azaz igaz, az a jó amit ezekben olvas. Pedig egyébként tanult, értelmes lány. Bocs, feleség."
A tanultságot elhiszem - ahhoz fenék kell, szék, meg jó néhány könyv - de az értelmet nem... A tanultság és az értelem nem mindig jár együtt, a kérdésben szereplő csajnál kétségtelenül nem. Tudod, én ismerek olyat, aki írt ilyen agyament cikkeket egy bugyuta nőmagazinba, ő maga is tudja, hogy baromság, de valamivel meg kell tölteni az oldalakat... Elmesélem neki, hogy van, aki tényleg komolyan veszi a zöldségeit, - hát nem biztos, hogy hinni fog nekem.
14/16 anonim válasza:
Nincs mindenki előtt egészséges családmodell, sok anyuka nem tanít semmit a lányának, így az ugy járatja az ilyen újságokat, mint a Bibliát....jobb mint a semmi.
15/16 anonim válasza:
Biztos nem lehet valami idős, valami kis 22éves, akit elvettek és most okosságokat olvas. Majd akkor nézzen, ha a férje egy társkereső rovatot fog böngészni.
16/16 anonim válasza:
Szerintem bizony vannak olyan magazinok, amik csak ártanak a sok áltudományosságukkal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!