Hozánk akar költözni a párom gyereke, de én nem szeretném, mit tegyek?
Figyelt kérdés
4 éve vagyunk együtt a párommal,ő 47 éves én 28. Neki az első házasságából van két kamasz gyermeke egy 16 éves fiú és egy 18 éves lány.Eddig minden nagyon szép és jó volt,a gyerekekkel nagyon jól kijöttem,az exnejével is teljesen normális a viszony(ők már 13 éve elváltak).Az én szüleim is szeretik a páromat stb.Mostanában viszont gondok vannak a fiával,az anyjával nemgien jönnek ki,és a gyerek kitalálta,hogy hozzánk akar költözni, tegnap is volt egy nagy balhé náluk,és még az anyja is közölte vele,hogy ha nem tetszik ami itthon van,pakolj és menj apádékhoz.A dolog egyre komolyabbra látszik fordulni,és a párom is azt mondta neki,hogy még megbeszéljük,de ha végkkép nem birod Anyádékkal gyere ide,majd megleszünk valahogy.Na és itt a baj.Hogy mondjam meg a páromnak,hogy én egyáltalán nem örülnék,ha ide költözne?Én 28 évesen nem tudok/akarok bevállalni egy kamaszfiút!Ráadásul egy pici másfél szobás lakában lakunk,ahol a két szoba egymásba nyilik,az anyagi helyzetünk se túl fényes...Hogy tudnám ezt megmondani,úgy hogy ne egyen belőle harag/sértődés(esetleg szakítás????)?Hiszen mégiscsak a gyerekéről van szó,ez nagyon kényes téma!Légyszi adjatok tanácsot!2009. dec. 22. 11:44
11/15 A kérdező kommentje:
Amúgy meg 13 éve elvált már,ráadásul egy másik nő miatt!Annál a nőnél nem volt fonotabb a család meg a gyerekek(akik akkor ráadásul még picik voltak)?Akkor nálam szerintetek miért lehet fontosabb???Amúgy meg én nem azt mondtam,hogy mondjon le a gyerkéről,csak nem értek vele egyet,hogy ideköltözzön,mert felháborodik a gyerek azon,hogy az Anyja rá mer szólni,hogy este tanulni kéne és nem haverokkal lógni meg ilyenek...Más lenne,ha valami történne,az Anyjával,vagy az anyagilag olyan nehéz helyzetbe kerülne,hogy nem tudja eltartani,stb akkor természetes,hogy idejönnek a gyerekek,de ilyenről szó sics!
2009. dec. 22. 17:18
13/15 A kérdező kommentje:
Segítséget/tanácsot kértem és nem erkölcsi kioktatást.Főleg nem olyanoktól akik nem voltak még ilyen helyzetben(gondolom a válaszadók egy része nem).Kötve hiszem,hogy mindenki aki itt letolt,ilyen szent lenne,ha róla lenne szó...Hála égnek kaptam privátban normális,megértő emberektől is választ.
2009. dec. 23. 21:41
14/15 anonim válasza:
na mi lett azóta? én nem láttam a kérdésedet eddig, nem is tudtam rá válaszolni, csak érdekelne a dolog.
15/15 A kérdező kommentje:
Úgy tünik,hogy egyelőret elcsitult a dolog.Mindenesetre én megmondtam a páromnak,hogy ennyi idősen nem tudok vállalni egy kamaszt ezt ő is megértette.Ráadásul a lakás is kicsi,a két szobánk egymásba nyillik,szóval még elvonulni se tudnánk egymástól hová...Ebből a szempontból más lenne a lány,mint a fiú,mert én mégsem egy anyukája korú nő vagyok.Meg ahoz sincs kedvem,hogy a szex arról szoljon,hogy sötétben, takaró alatt,gyorsan intézzünk el,nehogy meghallja a gyerek.Én ehhez még fiatalnak érzem magam.A párom is megvallotta,hogy anyagiak miatt neki se hiányzik.Abban maradtunk,hla nagy balhé van átjöhet 1-2 hétre,aztán megy haza.Remélem igy is marad.
2010. jan. 26. 09:51
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!