Miért nem lehet megérteni, hogy felnőttem?
22 vagyok,egyetemista,mellette dolgozok,önellátok 3 éve,azota otthon sem lakok,eleinte koli,utána albérlet.Eleinte hétvégén még "otthon" aludtam,most már csak hazamegyek reggel,este vissza.Jobb nekem a saját "fészkemben":D.Anyám viszont elvárná,hogy amikor időm van,akkor legyek otthon...De még ha segiteni kellene valamit,akkor oké...de otthonvagyok,és nem csinálok semmit,hiába akarok,végigolvasni a heti ujságot meg elég unalmas(van hogy olyankorra hiv haza,amikor ő elmegy otthonrol),főleg hogy lenne dolgom kismillio..máshol...de ha nem megyek 2 hétig,akkor duzzog...(4-5 órámba kerül az utazás,meg nemkevés pénz)
most meg...még hnap melozokkét ünnep között is,de ő azt akarta hogy már tegnap menjek,és min szilveszterig legyek otthon...eszébe nem jut,hogy van nekem is párom (nem friss kapcsolat,3 éve együttvagyunk,elég jol tudja),vele szeretnék lenni...24-ét mondtam,hogy otthonleszek egész nap,csak 25 este jövök vissza,erre annyit reagál,hogy annyit minek...nah szép...
sose érti meg,hogy nem vagyok már 15? megvan a saját életem is,nemtudok,nem is akarok már rajtuk lógni...
szenteste igy is övéké
22/L
Úgy is mondhatnám,hogy megoldódott.(hű,de rég lógok gyakorin melóidőben)
Azóta a kapcsolatunk megromlott,ugyhogy csak öcsém miatt megyek párhavonta,akkor is nagyszüleimhez és öcsém oda átjön.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!