Hogyan tegyem túl azon, ha a volt férjem itt hagyott engem egy 6 hetes babával egy fiatalabb lányért?
Nagyon elkeseredtem. Már elváltam tőle a terhességem végén. Nem volt könnyű. A lánnyal nagyjából 1 éve van viszonya, már a volt férjemhez is költözött.
Most is a sírás kerülget, hogy ennyire nem èrdekelte az, hogy épp a baba útban volt.
Picit bánt az is, hogy a két kisebbik lányom (3 és 5 évesek) nagyon szereti ezt a lànyt és szívesen vannak vele.
Hogyan tudnám elfogadni ezt a helyzetet?
A férjed boldogabbnak látszik, mert az egóját hizlalja, hogy kell egy húszéves ribinek.
Az a csajt is minősíti, hogy a gyerekeiddel fotózza magát, mintha többnek érezné attól magát, hogy sikerült elszeretni a férjedet.
Én hasonló szituval váltam, a különbség annyi, hogy egy gyerek van és a csaj a házamba tette bele a fenekét, a ruháimat még el sem hoztam de ő már ott lakott. Na ehhez is pofa kell ám..
Fuhh, csak szólj és elkapom a ki ribizlit. :D Komolyan mondom az ilyen emberek meg is érdemlik egymást, mint a volt férjed és a nője. Gerinctelen mocskok...
Egyébként elhiszem, hogy nehéz, és most bárki is írja, hogy felejtsd el őket, ne foglalkozz velük, akkor is rajtuk fog kattogni az agyad. Borzalmas az ilyen, de vigasztald magad, azzal, hogy te jobbat érdemelsz ennél. Sokkal, sokkal jobbat.
Amúgy tanácsolom, hogy kicsit foglalkozz magaddal is. Menj el fodrászhoz, manikűröshöz vagy ahova akarsz, ha időd és a pénzed engedi. Próbálj mosolyogni, örülni a babának is. Ne lássák rajtad, hogy szomorú vagy, mert azzal csak ő nekik okozol boldogságot.
Uj kapcsolat 3 gyerekkel kik közul egyik csecsszopó?
Biztos tini vagy , kedves utolsó!
"Egy új párkapcsolat jót tenne neked,ha úgy érzed, készen állsz rá. A válaszaid alapján sajnos még nem heverted ki az exférjed, de a kutyaharapást szőrével módszer enyhít egy kicsit a helyzeten.Igyekezz minél több programot szervezni a kicsikkel, vagy barátnőkkel! Kitartás!"
:D:D:D
Te láttál már életedben gyereket? Mert akkor nem írnál ilyet. 3 gyerek mellett, ahol az egyik 6 hetes, egy wc-re menést is komolyan meg kell szervezni. Ott nincs pasizás, meg barátnőzés.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!