Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogyan tegyem túl azon, ha a...

Hogyan tegyem túl azon, ha a volt férjem itt hagyott engem egy 6 hetes babával egy fiatalabb lányért?

Figyelt kérdés

Nagyon elkeseredtem. Már elváltam tőle a terhességem végén. Nem volt könnyű. A lánnyal nagyjából 1 éve van viszonya, már a volt férjemhez is költözött.

Most is a sírás kerülget, hogy ennyire nem èrdekelte az, hogy épp a baba útban volt.

Picit bánt az is, hogy a két kisebbik lányom (3 és 5 évesek) nagyon szereti ezt a lànyt és szívesen vannak vele.

Hogyan tudnám elfogadni ezt a helyzetet?

2014. ápr. 17. 21:20
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
100%
Igen valamit"durván elszúrt"meg bízott benne.Sokszor nem kell ok,elég ha a farka fel áll mert a szomszéd fűje mindig zöldebb
2014. ápr. 18. 08:45
 12/22 anonim ***** válasza:
96%
Ez így van. Amúgy én is kiakadnék ha a gyerekeim a férjem új 20 éves lotyójával fényképezkednének meg még ki is tenné facebookra. Ezt a dolgot nyugodtan mondhatod a nőnek, hogy a 3 éves gyerekről ne rakosgasson már ki képeket ország világ elé.
2014. ápr. 18. 09:10
 13/22 anonim ***** válasza:
95%

A férjed boldogabbnak látszik, mert az egóját hizlalja, hogy kell egy húszéves ribinek.

Az a csajt is minősíti, hogy a gyerekeiddel fotózza magát, mintha többnek érezné attól magát, hogy sikerült elszeretni a férjedet.

Én hasonló szituval váltam, a különbség annyi, hogy egy gyerek van és a csaj a házamba tette bele a fenekét, a ruháimat még el sem hoztam de ő már ott lakott. Na ehhez is pofa kell ám..

2014. ápr. 18. 09:20
 14/22 anonim ***** válasza:
96%

Fuhh, csak szólj és elkapom a ki ribizlit. :D Komolyan mondom az ilyen emberek meg is érdemlik egymást, mint a volt férjed és a nője. Gerinctelen mocskok...

Egyébként elhiszem, hogy nehéz, és most bárki is írja, hogy felejtsd el őket, ne foglalkozz velük, akkor is rajtuk fog kattogni az agyad. Borzalmas az ilyen, de vigasztald magad, azzal, hogy te jobbat érdemelsz ennél. Sokkal, sokkal jobbat.

Amúgy tanácsolom, hogy kicsit foglalkozz magaddal is. Menj el fodrászhoz, manikűröshöz vagy ahova akarsz, ha időd és a pénzed engedi. Próbálj mosolyogni, örülni a babának is. Ne lássák rajtad, hogy szomorú vagy, mert azzal csak ő nekik okozol boldogságot.

2014. ápr. 18. 10:56
 15/22 anonim ***** válasza:
95%
Bocsi,elszeretni senkit nem lehet.itt a legnagyobb gané a férj.begyárt 3gyereket aztán eszébe jut neki ez még sem jó.Az a lány meg kor szerint felnőtt csak,agyilag még szinte tini.Most csak azt látja szerelmes rózsaszín minden.Na ez hamar elmúlik,de egy meglett embertől mást várna az ember.Hát ne legyen boldog,miközben az asszonynak ott a 3gyerek,rá adásul egy pici baba aki nem csak tejét minden energiáját leszívja.Ez még nem elég fáj a lelke is.A tetejébe meg bactatják a képekkel.Mintha nem volna elég baja.na én össze pakolnám a gyerekek cuccait a picit és bekopognék sorry nekem párnapra kórházba kell mennem nem tudom megoldani vigyázzatok rá.Persze ezt könnyebb mondani mint megvalósítani,mert egy nő jobban ragaszkodik a gyerekhez főleg picihez.De meg tenném meg biza.bírnák 1hétig se leánykának se lennekedve vigyorogni.Elöbb elköltözne mint be melegedne
2014. ápr. 18. 13:02
 16/22 anonim ***** válasza:
44%
Egy új párkapcsolat jót tenne neked,ha úgy érzed, készen állsz rá. A válaszaid alapján sajnos még nem heverted ki az exférjed, de a kutyaharapást szőrével módszer enyhít egy kicsit a helyzeten.Igyekezz minél több programot szervezni a kicsikkel, vagy barátnőkkel! Kitartás!
2014. ápr. 18. 13:07
 17/22 anonim ***** válasza:
82%

Uj kapcsolat 3 gyerekkel kik közul egyik csecsszopó?

Biztos tini vagy , kedves utolsó!

2014. ápr. 18. 13:53
 18/22 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem most a gyerekeidre koncentrálj, és ne kutakodj a volt férjed után. Legyen ott és azzal boldog, akivel akar. Egyáltalán nem biztos, hogy egy-két év múlva is ilyen boldognak látszik majd. Vagy igen, de már megint egy új nővel. Te most a gyerekeiddel vagy egy teljes család, önmagadban egy teljes élet. Ne azon búsulj, hogy mit vesztettél el, építsd fel az újat, és azt nézd, mit ad neked a ma és a holnap. Én is három gyerekkel maradtam egyedül hasonló helyzetben. Nálam 6 hónapos volt a legkisebb. Akkor elképzelni se tudtam, hogyan tovább, de az önsajnálat semmit se segít. Most nyolc év után már azt mondom életem akkor vett jó fordulatot. Addig nem is tudtam, hogy milyen elnyomásban éltem, csak utána éreztem meg a szabadságot.
2014. ápr. 18. 19:30
 19/22 anonim ***** válasza:
100%

"Egy új párkapcsolat jót tenne neked,ha úgy érzed, készen állsz rá. A válaszaid alapján sajnos még nem heverted ki az exférjed, de a kutyaharapást szőrével módszer enyhít egy kicsit a helyzeten.Igyekezz minél több programot szervezni a kicsikkel, vagy barátnőkkel! Kitartás!"

:D:D:D

Te láttál már életedben gyereket? Mert akkor nem írnál ilyet. 3 gyerek mellett, ahol az egyik 6 hetes, egy wc-re menést is komolyan meg kell szervezni. Ott nincs pasizás, meg barátnőzés.

2014. ápr. 19. 00:23
 20/22 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem most jött el a te időd....a két nagyobbat apjukhoz,a picit anyukádhoz passzold pár órára..és gyerünk kicsit fodrászhoz..tudod új haj,új élet..pár új ruha darab..és mutasd meg hogy nem otthon sírsz utána..persze h most ő boldog..20éves leány van vele akinek jelen pillanatba nagyon jó az önbizalmának hogy elszeretett egypasit a családjától..egy 20éves nem fog hosszútávon ilyen pasival maradni csak amíg a hatása alatt van annak hogy őt választotta helyetted..ráadásul a férjed fondolom tudja h te is még utána epekedsz..biztos hogy egy szavába kerülne és vissza is fogadnád..
2014. ápr. 19. 07:46
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!