Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Csináltam egy butaságot! Hogy...

Csináltam egy butaságot! Hogy hozhatnám helyre?

Figyelt kérdés
Írtam az exemnek iwiwen. Semmi nyomulósat, csak egy lényegtelen dolgot. Megbántam. Tudom az iwiw jelszavát, de cikinek tartanám, ha belépnék és kitörölném a levelet. Attól félek, a barátom megtudja, és kiakad. Persze jogosan. :(
2009. dec. 21. 20:54
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
Szerintem ne töröld. Ez miatt nem fog a barátod kiakani. :D
2009. dec. 21. 21:49
 12/14 anonim ***** válasza:
79%
Én is törölném,ha úgy érezném, h a páromnak rosszul esne, de akkor a levelezőfiókjából is töröld ki az értesítő emailt!
2009. dec. 21. 22:11
 13/14 anonim ***** válasza:
62%
Ha hülyeséget csináltál, vállald a következményeket, hogy jössz ahhoz, hogy törölnéd, ergo belépnél helyette? Ocsmány egy liba vagy, teszed az agyat, utána gondolkodsz, majd itt nyavalyogsz.. legalább magadnak ismerd be,mit is akarsz
2009. dec. 21. 22:15
 14/14 A kérdező kommentje:
22:15. A kommented első felével egyetértek. A másodikkal nem. Nem kértem, hogy írd le mit gondolsz rólam.
2009. dec. 22. 14:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!