Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit csináljak az apámmal?...

Mit csináljak az apámmal? Miért ilyen?

Figyelt kérdés

17éves lány vagyok, és 2hónapja van egy barátom, Ő 19 éves.

Egy iskolába járunk, de mivel ott nem sok időnk jut egymásra, ezért suli után együtt agyunk 1-2 órát a közeli plázában. Szombatonként is találkozunk, mert akkor jobban együtt tudunk lenni.

Szeret a fiú, tényleg érezteti, és már beszéltünk is erről, és én is szeretem, együtt vagyunk teljes egészek.

Nem zűrös a srác, nem iszik, nem cigizik, nem drogozik. És tényleg nem is a szexre hajt...

Egyszer már hazahoztam, és apám jófej volt vele.

De az utóbbi időben, mintha ki cserélték volna apámat, nem ismerek rá.

Anyám szerint nincsen semmi baja a fiúmmal, és tényleg nincs is oka rá, hogy utálja, de én látom, hogy mindenért húzza rá a száját.

Nem járkálunk át a fiúval egymáshoz, és még nincs itt-ott alvás. De aputól már megőrülök, olyan mintha féltékeny lenne. Olyan nehéz felfogni, hogy boldog vagyok??? Ha belegondolok az egymásnál alvásba, akkor már görcsbe rándul a gyomrom, annyira félek, hogy miket fog mondani rá, vagy mit fog csinálni. Tökre el vagyok keseredve, adjatok tanácsokat. Könyörgöm: :(

(Bocsi, hogy hosszú lett!)

2009. dec. 21. 20:25
 1/4 anonim ***** válasza:
nem írtál semmi konkrétumot, hogy mit mond csinál apád, csak annyit, hogy "mintha" meg, hogy te gondolod. történt is vmi érdekes, vagy csak bemeséled magadnak?
2009. dec. 21. 20:38
 2/4 A kérdező kommentje:

Szombaton kicsit késve értem haza, a hó miatt.

Erre benyögi, hogy ha ne elég a 7köznap nekünk, akkor 7végén busszal fogok hazajönni, vagy nem is megyek sehova.

És mostanában nem tetszik neki, hogyha délutánonként találkozok a fiúval. Mert folyton mondja, hogy neki ebből már elege van, és hogy mi ez a nagy szerelem, és ha vége lesz, akkor ne az ő vállán sírjak (sose az övén szoktam!!!)

Arról nem is beszélve, hogy át sem enged a sráchoz, meg semmi...

2009. dec. 21. 20:41
 3/4 anonim ***** válasza:

Nem csak bemagyarázod, valóban féltékeny. És ez normális. Általában az anyák a fiukra, az apák a lányukra féltékenyek. Nem tudsz vele mit csinálni, el kell fogadni.

Tegyél érte, hogy megismerhesse a fiút, ülj le, beszélgess apukáddal,mesélj a srácról, bátorítsd, hogy kérdezzen, kérd ki a véleményét. Ha ügyesen bevonod az életetekbe, és továbbra is érezheti, hogy attól, hogy van barátod, még az ő kicsi lánykája maradsz, akkor talán megenyhül.

Az is lehet, hogy van valami, ami édesapádnak nem tetszik a fiúban, de ha te elfogadod, ő el fogja fogadni a választásodat. Az együttalvás előtt mindenképpen beszélgess vele, különben elmérgesedhet a helyzet.

2009. dec. 21. 20:44
 4/4 anonim ***** válasza:
Egy apának biztos nehéz elfogadni hogy az ő kislánya már nem éppen kicsi és saját élete lesz egy másik férfival.
2009. dec. 21. 22:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!