Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » A férjed minden lány, nőnemű...

A férjed minden lány, nőnemű (facebook) ismerősét ismered, vagyis tudod róluk, hogy ki - kicsoda?

Figyelt kérdés

2014. ápr. 16. 16:33
1 2 3
 21/25 anonim ***** válasza:
meme22 tuti o volt...
2014. ápr. 16. 20:29
 22/25 anonim ***** válasza:

Hát én a nagyrészüket nem ismerem... Se a lányokat se a fiúkat.

A párom egy másik városból költözött ide, ott járt általánosba. Azokat az embereket egyáltalán nem ismerem. A legjobb barátját megmutatta és ennyi.

Ezen kívül volt már csomó munkahelye, járt középiskolába, két egyetemre... és mivel eléggé közösségi ember, sok ismerőst szerzett. Na őket sem ismerem... Csak azokat akikkel napi kapcsolatban van/volt mióta megismertem. Az ú j ismerőseiből, munkatársaiból sem ismerek mindenkit. De annyira nem is érdekelnek... Ha éppen nézi az oldalt, odanézek és megkérdezem, ki az, akkor megmondja. Utcán találkozunk valakivel és köszönnek, beszélgetnek, akkor meg bemutatja az illetőt.

A héten mesélt valamit az egyik munkatársáról, én meg kíváncsi lettem rá és rákerestem. Megnéztem és kiléptem. Ennyi.

Egyébként nem bújom az ismerőseit, hogy ez milyen jó csaj honnan ismered, stb. Nem érdekel.. Aki fontos az életében, azt úgy is ismerem.

2014. ápr. 16. 21:06
 23/25 anonim ***** válasza:
Pff. Nem. Miért, kellene?
2014. ápr. 16. 23:11
 24/25 anonim ***** válasza:
Dehogy ismerem! Te igen? :)
2014. ápr. 17. 14:18
 25/25 anonim ***** válasza:
Dehogyis. Honnan ismerném pl a volt iskolatársait, volt munkatársait? Nem is tudom, ki kicsoda, de nem is érdekel, ha megkérném, biztos végigmagyarázna mindenkit, de ha ilyen vágyaim lennének egyszer, végigmondatnék vele mindenkit, nemtől függetlenül, és nem a féltékenység vezérelne, csak kíváncsiság. :)
2014. ápr. 17. 16:31
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!