A férjed minden lány, nőnemű (facebook) ismerősét ismered, vagyis tudod róluk, hogy ki - kicsoda?
Hát én a nagyrészüket nem ismerem... Se a lányokat se a fiúkat.
A párom egy másik városból költözött ide, ott járt általánosba. Azokat az embereket egyáltalán nem ismerem. A legjobb barátját megmutatta és ennyi.
Ezen kívül volt már csomó munkahelye, járt középiskolába, két egyetemre... és mivel eléggé közösségi ember, sok ismerőst szerzett. Na őket sem ismerem... Csak azokat akikkel napi kapcsolatban van/volt mióta megismertem. Az ú j ismerőseiből, munkatársaiból sem ismerek mindenkit. De annyira nem is érdekelnek... Ha éppen nézi az oldalt, odanézek és megkérdezem, ki az, akkor megmondja. Utcán találkozunk valakivel és köszönnek, beszélgetnek, akkor meg bemutatja az illetőt.
A héten mesélt valamit az egyik munkatársáról, én meg kíváncsi lettem rá és rákerestem. Megnéztem és kiléptem. Ennyi.
Egyébként nem bújom az ismerőseit, hogy ez milyen jó csaj honnan ismered, stb. Nem érdekel.. Aki fontos az életében, azt úgy is ismerem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!