A férjed minden lány, nőnemű (facebook) ismerősét ismered, vagyis tudod róluk, hogy ki - kicsoda?
Figyelt kérdés
2014. ápr. 16. 16:33
11/25 anonim válasza:
Igen, mind régi munkatárs, akikkel sosem volt közelebbi kapcsolata, csak köszöntek egymásnak és ennyi. Plusz női ismerőse még az anyósom és az unokatestvére, meg egy-két régi egyetemi csoporttársa. Nőnemű barátai nincsenek.
Igazi magányos farkas, úgyhogy igazából se férfi, se női ismerőse nincs túl sok.
12/25 anonim válasza:
nem, de a férfiakat sem mind...
mivel van egy csomó évfolyamtársa, osztálytársa akikkel sosem találkoztam, vagy valamelyik haverjának a volt barátnője, vagy régi ismerősnek a barátnője....stb..
ő sem ismeri az enyémeket
13/25 anonim válasza:
Az én férjem nincs fent fb-on, mert hülyeségnek tartja.
Az én oldalamon néha megmutatok neki egy-egy képet, de az ismerőseimet nem néztük végig :)
14/25 anonim válasza:
Többségüket egyáltalán nem ismerem. Van 1-2 akit igen, de ennyi.
17/25 anonim válasza:
Neked valami baj van az agyaddal?
Miért kéne minden női ismerősét ismerni?
18/25 anonim válasza:
Ez is a Te kérdésed Kedves Kérdező: http://www.gyakorikerdesek.hu/csaladi-kapcsolatok__egyeb-ker.. ???
20/25 anonim válasza:
Igen. Nincs sok Facebook ismerősünk, akik vannak, őket a való életben is ismerjük, úgyhogy elég egyértelmű.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!