Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » A barátomról kiderült, hogy...

A barátomról kiderült, hogy füvezik, mit tegyek?

Figyelt kérdés
Nagyon tanácstalan vagyok. Másfél éve vagyunk együtt, ő 25 én 19. Régen nagyon sokat tépett (napi szinten), de ezzel leállt. Nekem azt mondta, hogy nem szív. (Volt olyan hogy én kiakartam próbálni ezért együtt, de ez kb 3x.) Most kiderült, hogy ha nem is sokat, de szívogat (kb havonta 1x). Neki ez szabadság. Nem tudom mit tegyek. Meg nem tilthatom neki, ő azt mondja nekem kell elrendeznem, hogy megfelel-e a mércémnek (úgy állítja be, hogy nekem ő nem felel meg, ha füvezik, így nem neki kell abbahagyni, hanem nekem elfogadnom). Végig hazudott, sokszor rákérdeztem, hogy fújt-e mindig nemmel válaszolt, sőt úgy hozta elő, hogy én érezzem magam szarul, hogy kételkedem benne. Nem tudom mit tegyek, szerinte lazán kéne vennem, még azt se közelíti meg, ha meg iszik egy sört. Nem akarom elveszíteni, szeretem (és igen szeretjük egymást, ez nem kérdés). Egyik pillanatban úgy érzem, hogy nem olyan nagy dolog, hogy néha így menekül el a világ elől, de a másikban meg sírva tudnék fakadni. Mit tegyek? :(
2009. dec. 21. 19:21
1 2 3 4
 31/32 anonim ***** válasza:
A keményebb műfaj arról szól, hogy csernusosan berántod a saját mondatait és elmondod, mitől biztos, hogy fosik felelősséget vállalni önmagáért, akiből csak egy van, ráadásul nagyon véges ideig. Mellesleg betépve halott a valódi önmaga, helyette egy beteg test éli az életét, amíg csak dolgozik a cucc. Talán rárobban a felismerés. Elvileg egy sötét szobában flesselgetve megérti, de jobb tisztán, mert az megmarad valódinak.
2010. jan. 11. 20:32
 32/32 anonim válasza:
Nem az a gond, hogy szív, lehet jobb, mintha inna. Viszont ha hazudik róla, tagadja, de feltűnő, hogy csinálja, akkor függő, jobban érdekli az anyag, mint Te, kell ez neked? Ha pedig nem így érzed, akkor akár szívj is vele, csak ne hazudjon neked, ennyi.
2011. nov. 10. 17:56
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!