A barátomról kiderült, hogy füvezik, mit tegyek?
ettől senki nem lesz függő, meg heroinista. ez olyan mint meginni egy sört egy fárasztó nap után...
azért nem mondta el, mert nem akart neked csalódást okozni?? erre nem gondoltál? vagy mert nem tartja akkora ügynek, hogy veszekedés legyen belőle? havi egyszer...jóég, ez még csak nem is rendszeres fogyasztás.
Nekem is volt ilyen barátom.Nem könnyű.
Sokszor hazudott szinte mindig.
Aztán egyszer mikor elmentünk bulizni észrevettem rajta.
Szakítottam vele , de ő kért még1 esélyt adtam neki.
De nem élt vele.Végül tényleg szakítottunk.Jó ezt nem sértésnek akarom írni és ezt ne vedd magadra.
De kutyából nem lesz szalonna.
Huh, "kedves utolsó" lennék 12-25 02:38 körül. A téhácé kissé eltúlzott fogyasztásának egyik gyakori tünete az, hogy az ember nincs nagyon képben. A mostanában történt dolgok el-eltünedeznek a memóriájából. Előfordul egyszeri fogyasztás környékén is, talán észrevehető a barátodnál is. Ha igen, akkor mindenképpen vicces lesz azzal húzni az agyát, hogy el-elfelejt dolgokat. Olyanokat persze, amik meg se történtek, tehát tényleg nem emlékezhet rájuk :) Nyilván ez titok, a cél az, hogy úgy lássa, hogy nem nagyon éri meg leválni a valóságról, ráadásul nehéz is lenne "belső kameraállásból" észrevenni, ha valami gubanc van buliidőn kívül is. Kivéve, ha az a bizonyos valóság vissza-visszajelez.
Miért jó ez? Hazugság, igen, sajnos. Ahogy a legegyszerűbb flash se igaz. Azért jó így megvezetni az arcot, hogy továbbra is teljesen a belátására legyen bízva, mit akar tenni. Ha néhány útjelző tábla ott is veszélyt mutat, ahol nem gyakran van, akkor a legjobb helyen vannak, nem?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!