Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » A barátomról kiderült, hogy...

A barátomról kiderült, hogy füvezik, mit tegyek?

Figyelt kérdés
Nagyon tanácstalan vagyok. Másfél éve vagyunk együtt, ő 25 én 19. Régen nagyon sokat tépett (napi szinten), de ezzel leállt. Nekem azt mondta, hogy nem szív. (Volt olyan hogy én kiakartam próbálni ezért együtt, de ez kb 3x.) Most kiderült, hogy ha nem is sokat, de szívogat (kb havonta 1x). Neki ez szabadság. Nem tudom mit tegyek. Meg nem tilthatom neki, ő azt mondja nekem kell elrendeznem, hogy megfelel-e a mércémnek (úgy állítja be, hogy nekem ő nem felel meg, ha füvezik, így nem neki kell abbahagyni, hanem nekem elfogadnom). Végig hazudott, sokszor rákérdeztem, hogy fújt-e mindig nemmel válaszolt, sőt úgy hozta elő, hogy én érezzem magam szarul, hogy kételkedem benne. Nem tudom mit tegyek, szerinte lazán kéne vennem, még azt se közelíti meg, ha meg iszik egy sört. Nem akarom elveszíteni, szeretem (és igen szeretjük egymást, ez nem kérdés). Egyik pillanatban úgy érzem, hogy nem olyan nagy dolog, hogy néha így menekül el a világ elől, de a másikban meg sírva tudnék fakadni. Mit tegyek? :(
2009. dec. 21. 19:21
1 2 3 4
 21/32 anonim ***** válasza:
89%
Mindenkinek más, én alapból nem járnék egy füvessel, de ezt ti tudjátok. Mindenesetre ha a barátom azért hazudozna, mert ő havonta egyszer "szabad akar lenni", hát utána szabad lenne, mert az ilyen szánandó embert kirúgnám, mint macskát sz*rni. Egyébként is, az nem mentség, hogy monoton a munkája, baromi sok embernek az, mégsem füveznek... Nevetséges érveitek vannak, füvesek!
2009. dec. 22. 09:27
 22/32 anonim válasza:
85%
Ez velem is megtörtént mmint a barátom füvezett és én megmondtam neki hogy vagy a fű vagy én és szerencsére engem választott és azóta nem is cisnálja és mái napig felhozza h mennyire örül h engem választott meg h nem csinálja többé
2009. dec. 24. 18:45
 23/32 anonim ***** válasza:
46%
havonta egyszer elszívni egy cigit, nem tragédia. komolyan ezért szakítanál vele??
2009. dec. 24. 23:43
 24/32 anonim ***** válasza:
46%

ettől senki nem lesz függő, meg heroinista. ez olyan mint meginni egy sört egy fárasztó nap után...

azért nem mondta el, mert nem akart neked csalódást okozni?? erre nem gondoltál? vagy mert nem tartja akkora ügynek, hogy veszekedés legyen belőle? havi egyszer...jóég, ez még csak nem is rendszeres fogyasztás.

2009. dec. 24. 23:49
 25/32 anonim ***** válasza:
47%
én a pasi helyébe otthagynálak.
2009. dec. 25. 01:25
 26/32 anonim ***** válasza:
74%
Szerintem naponta 1-2 (de nem több) alkalommal ejts el teljes komolysággal valami apróságot a közelmúltból, amire lazán emlékeznie kellene. Nyilván nem emlékszik, mivel szóba nem került soha, de legalább kételkedni kezd eddigi, hősies megoldásában, miszerint betépni és szarni mindenre, azajó.
2009. dec. 25. 02:38
 27/32 A kérdező kommentje:
kedves utolsó, ezt kifejtenéd kicsit bővebben? Nem teljesen értem..
2009. dec. 25. 10:01
 28/32 anonim válasza:

Nekem is volt ilyen barátom.Nem könnyű.

Sokszor hazudott szinte mindig.

Aztán egyszer mikor elmentünk bulizni észrevettem rajta.

Szakítottam vele , de ő kért még1 esélyt adtam neki.

De nem élt vele.Végül tényleg szakítottunk.Jó ezt nem sértésnek akarom írni és ezt ne vedd magadra.

De kutyából nem lesz szalonna.

2009. dec. 25. 22:25
 29/32 anonim ***** válasza:

Huh, "kedves utolsó" lennék 12-25 02:38 körül. A téhácé kissé eltúlzott fogyasztásának egyik gyakori tünete az, hogy az ember nincs nagyon képben. A mostanában történt dolgok el-eltünedeznek a memóriájából. Előfordul egyszeri fogyasztás környékén is, talán észrevehető a barátodnál is. Ha igen, akkor mindenképpen vicces lesz azzal húzni az agyát, hogy el-elfelejt dolgokat. Olyanokat persze, amik meg se történtek, tehát tényleg nem emlékezhet rájuk :) Nyilván ez titok, a cél az, hogy úgy lássa, hogy nem nagyon éri meg leválni a valóságról, ráadásul nehéz is lenne "belső kameraállásból" észrevenni, ha valami gubanc van buliidőn kívül is. Kivéve, ha az a bizonyos valóság vissza-visszajelez.

Miért jó ez? Hazugság, igen, sajnos. Ahogy a legegyszerűbb flash se igaz. Azért jó így megvezetni az arcot, hogy továbbra is teljesen a belátására legyen bízva, mit akar tenni. Ha néhány útjelző tábla ott is veszélyt mutat, ahol nem gyakran van, akkor a legjobb helyen vannak, nem?

2009. dec. 28. 17:44
 30/32 A kérdező kommentje:
igen ez érdekes dolog, és így is van. sokszor sok mindent elfelejt, de ez már régóta így van, és ezt ő is tudja... :(
2009. dec. 28. 20:03
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!