Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » A barátomról kiderült, hogy...

A barátomról kiderült, hogy füvezik, mit tegyek?

Figyelt kérdés
Nagyon tanácstalan vagyok. Másfél éve vagyunk együtt, ő 25 én 19. Régen nagyon sokat tépett (napi szinten), de ezzel leállt. Nekem azt mondta, hogy nem szív. (Volt olyan hogy én kiakartam próbálni ezért együtt, de ez kb 3x.) Most kiderült, hogy ha nem is sokat, de szívogat (kb havonta 1x). Neki ez szabadság. Nem tudom mit tegyek. Meg nem tilthatom neki, ő azt mondja nekem kell elrendeznem, hogy megfelel-e a mércémnek (úgy állítja be, hogy nekem ő nem felel meg, ha füvezik, így nem neki kell abbahagyni, hanem nekem elfogadnom). Végig hazudott, sokszor rákérdeztem, hogy fújt-e mindig nemmel válaszolt, sőt úgy hozta elő, hogy én érezzem magam szarul, hogy kételkedem benne. Nem tudom mit tegyek, szerinte lazán kéne vennem, még azt se közelíti meg, ha meg iszik egy sört. Nem akarom elveszíteni, szeretem (és igen szeretjük egymást, ez nem kérdés). Egyik pillanatban úgy érzem, hogy nem olyan nagy dolog, hogy néha így menekül el a világ elől, de a másikban meg sírva tudnék fakadni. Mit tegyek? :(
2009. dec. 21. 19:21
1 2 3 4
 11/32 anonim ***** válasza:
90%
ha hazudik, akkor arról is hazudhat, hogy havonta csak 1x.
2009. dec. 21. 20:12
 12/32 anonim ***** válasza:
73%
szakíts vele minél előbb!
2009. dec. 21. 20:21
 13/32 anonim ***** válasza:
87%
Mondjuk nem arról a havi egy szívásról van szó, hanem arról, hogy idáig átvert, letagadta, sőt, még úgy is állította be a dolgot, hogy te érezd magad sz*rul. Na ez az, ami gáz. Én ettől kezdve nem tudnék benne megbízni.
2009. dec. 21. 20:36
 14/32 anonim válasza:
61%
sztem tépj be velee
2009. dec. 21. 20:38
 15/32 anonim ***** válasza:
53%
szerintem ezért nem kéne szakítani. az én barátom más drogokkal is élt (speed, LSD, meszkalin), de segítettem neki a leszokásban és átvészeltük ezt, pedig néha már az idegösszeomlás szélén álltam, azóta jól van/vagyunk.
2009. dec. 21. 20:39
 16/32 anonim ***** válasza:
54%
Én is havonta egyszer szívtam. Nem kell olyan nagy ügyet csinálni ebből a dologból, inkább az nem tetszik nekem,m hogy hazudik, nem azért szakitanék vele mert szív,hanem azért mert nem őszinte a kapcsolatotokban, és ha ezt letagadja akkor később mást is le fog. Másrészt igaza van anna,aki azt mondja, hogy abban is hazudhat, hogy hányszor szív. Igen, így menekül a világ elől, valószínűleg olyan sivár és monoton az élete illetve a munkája mint nekem. Beszélgess vele el erről, csinálj neki progikat, akkor nem fog magába fordulni. Mert ez azért van. Én akkor veszem elő a spanglit, ha k*vára elkeseredett vagyok,és elegem van mindenből. Milyen az élete,mit csinál? Ha állandóan számonkéred,vagy szemére hányod,akkor csak hazudozni fog.Tudom én is ezt csináltam. Aztán a mosani barátommal a legjobb! Vele olyan boldog vagyok hotgy nem kell se a fűhöz, se az italhoz nyúlnom, hogy jól érezzem magam, mindent megad nekem,még a cigiről is lemondtam miatta!
2009. dec. 21. 20:51
 17/32 anonim ***** válasza:
57%

figyelj, annak jobban örülnél, ha részegen megverne, és lelki terrorban tartana?

erre az lenne a megoldás, ha megbeszélnétek, hogy oké, havi egyszer szívjon, és nyugodtan mondja el, ez nem halálos bűn, de legyen veled őszinte.

szerintem hülyeség emiatt szakítani, vagy ultimátumot adni neki, elvégre a barátnője vagy, és nem a főnöke, hogy megszabd mit csinálhat.

2009. dec. 21. 21:24
 18/32 A kérdező kommentje:

nem szeretnék szakítani, szeretem és szeretném megoldani a dolgot. fontos nekem ez a kapcsolat. a baj ott van, hogy nem tudom hogyan dolgozzam fel, hogy igen ő hazudott nekem mióta együtt vagyunk erről. és ez baromira fáj. és mikor mondom neki, hogy igen és máskor másról is hazudni fog, megcsalásról pl ? csak hogy ne balhézzak és ne legyen veszekedés? a válasz: akkor azon neki kéne elgondolkodnia, hogy mért tette. és ha nem hulla részegen, seképse hangba, akkor bizony baj van.

a munkája? dede, az monoton eléggé, szokta is mondani hogy utálja az egészet már nagyon, sablonos az élete mindig ugyanaz. hétközben meló, hétvégén én. és néha haverok. de hát basszus ez az élet rendje sajnos, amíg nem lesz annyi pénze hogy ő nyisson saját vállalatot, (ami ha lesz is nagyon sokára) addig ez van. most erre ez a megoldás hogy betépek? :(

2009. dec. 21. 21:38
 19/32 anonim ***** válasza:
76%

Kedves Kérdező!

Én a helyedben jó messze futnék ettől a pasitól és az egyetlen tanácsom számodra : gyorsan hagyd ott!!!

Te teljesen normálisan gondolkodsz, igenis nem normális a füvezés sem havonta 1x, sem naponta...

A párod hazudott neked és ezután is hazudni fog, mert már függő, hamarosan megint naponta füvezni fog!

Várható, hogy a füvet hamarosan felváltja a keményebb drog, leépül és minden pénzét erre fogja költeni (ezzel együtt jár, hogy a munkája sem fogja érdekelni, elszedi a te pénzedet is, elad szép lassan mindent, utána meg lopni fog)...

Ne add lejjebb a mércédet!!!

Feltételezem, hogy te olyan társat szeretnél, akire számíthatsz, aki majd a gyerekeid apja lehet, akivel közösen lakást tudtok venni...

Hát ez a férfi nem ilyen!

Olyan pasival akarsz együtt élni, aki kábítószerekhez menekül a világ elől?!... (Egyáltalán minek kellene menekülni???)...

Sokezer normális pasi él még a Földön, akik nem kábítóznak és nem alkoholisták!

2009. dec. 21. 21:46
 20/32 anonim ***** válasza:
72%

ott az igazság

sztem

2009. dec. 21. 22:55
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!