A barátomról kiderült, hogy füvezik, mit tegyek?
figyelj, annak jobban örülnél, ha részegen megverne, és lelki terrorban tartana?
erre az lenne a megoldás, ha megbeszélnétek, hogy oké, havi egyszer szívjon, és nyugodtan mondja el, ez nem halálos bűn, de legyen veled őszinte.
szerintem hülyeség emiatt szakítani, vagy ultimátumot adni neki, elvégre a barátnője vagy, és nem a főnöke, hogy megszabd mit csinálhat.
nem szeretnék szakítani, szeretem és szeretném megoldani a dolgot. fontos nekem ez a kapcsolat. a baj ott van, hogy nem tudom hogyan dolgozzam fel, hogy igen ő hazudott nekem mióta együtt vagyunk erről. és ez baromira fáj. és mikor mondom neki, hogy igen és máskor másról is hazudni fog, megcsalásról pl ? csak hogy ne balhézzak és ne legyen veszekedés? a válasz: akkor azon neki kéne elgondolkodnia, hogy mért tette. és ha nem hulla részegen, seképse hangba, akkor bizony baj van.
a munkája? dede, az monoton eléggé, szokta is mondani hogy utálja az egészet már nagyon, sablonos az élete mindig ugyanaz. hétközben meló, hétvégén én. és néha haverok. de hát basszus ez az élet rendje sajnos, amíg nem lesz annyi pénze hogy ő nyisson saját vállalatot, (ami ha lesz is nagyon sokára) addig ez van. most erre ez a megoldás hogy betépek? :(
Kedves Kérdező!
Én a helyedben jó messze futnék ettől a pasitól és az egyetlen tanácsom számodra : gyorsan hagyd ott!!!
Te teljesen normálisan gondolkodsz, igenis nem normális a füvezés sem havonta 1x, sem naponta...
A párod hazudott neked és ezután is hazudni fog, mert már függő, hamarosan megint naponta füvezni fog!
Várható, hogy a füvet hamarosan felváltja a keményebb drog, leépül és minden pénzét erre fogja költeni (ezzel együtt jár, hogy a munkája sem fogja érdekelni, elszedi a te pénzedet is, elad szép lassan mindent, utána meg lopni fog)...
Ne add lejjebb a mércédet!!!
Feltételezem, hogy te olyan társat szeretnél, akire számíthatsz, aki majd a gyerekeid apja lehet, akivel közösen lakást tudtok venni...
Hát ez a férfi nem ilyen!
Olyan pasival akarsz együtt élni, aki kábítószerekhez menekül a világ elől?!... (Egyáltalán minek kellene menekülni???)...
Sokezer normális pasi él még a Földön, akik nem kábítóznak és nem alkoholisták!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!