A te férjednek hány nővel van, minden napos (napi) munkakapcsolata?
Az én férjem felsorolt 15 embert akivel minden nap találkozik, ebből 10 nőnemű. Ennyi.
Többet van azokkal a nőkkel, mint velem a feleségével.
Dehát ez az élet rendje ugye...
Egyel sem.
Ugyanis fizikai munkát végez, ahol csak férfiak dolgoznak!:)
Amúgy meg ne zavarjon. Az a munkahelye. Nyilván nem d..ni jár oda. Vagy jobb lenne, ha otthon ülne és te tartanád el, csak mert zavar, hogy sok nő van a munkahelyén?
Nálam a házasság egyik alapja a bizalom. A férjem dolgozhatna akár 100 nő közt is, akkor sem lennék féltékeny, vagy nem zavarna, mert megbízom benne.
Férjem irodában dolgozik. Közvetlen közelében 2 nő és 1 férfi van. Én is irodában dolgozom, egy férfival vagyok együtt egy irodában. Telefonon, megbeszéléseken, stb. szerintem tök vegyek az arány, hogy mennyi férfival és nővel vagyunk kapcsolatban. És? Nem értem, hogy ennek mi a lényege :)
Ha meg akar csalni, akkor is meg fog, ha kizárólag férfi munkatársai vannak és az egész napját férfiak közt tölti.
Egyébként én nem is igénylem, hogy éjjel-nappal együtt legyünk, az már unalmas is lenne. Mindenkinek kell saját külön elfoglaltság is, ami lehet a pl. a munka.
Hmm. Lássuk csak, sokkal? Igen. Az irodájában dolgozók fele nő.
Én pedig 3 évig csak pasikkal dolgoztam.
Hát, ne haragudj, de te sem vagy normális, ha ilyesmin pörögsz!
Mit tehet ő róla, hogy kikkel dolgozik együtt?? Nem mindegy!?
Nem tudom pontosan. Irodában dolgozik, a munkatársainak kb. a 40%-a nő, de konkrét adatot nem tudok. Sosem gondoltam még rá, hogy ennek zavarnia kéne.
Az én munkahelyemen főleg nők dolgoznak, de azért van pár férfi is, a mi irodánkban egész pontosan kettő, mi meg öten nők.
Nem fontos hány nő van körülötte.
Nem érdekel, csak feltettem a kérdést.
Kíváncsi voltam, hogy mindenütt ilyen sok a nő.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!