Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » A te férjednek hány nővel...

A te férjednek hány nővel van, minden napos (napi) munkakapcsolata?

Figyelt kérdés

Az én férjem felsorolt 15 embert akivel minden nap találkozik, ebből 10 nőnemű. Ennyi.

Többet van azokkal a nőkkel, mint velem a feleségével.

Dehát ez az élet rendje ugye...

2014. ápr. 15. 15:17
1 2 3 4 5
 11/41 anonim ***** válasza:
100%

Ez már beteges.

Nem tudom, de nem is érdekel.

2014. ápr. 15. 15:30
 12/41 anonim ***** válasza:
100%
Én kizárólag férfiakkal vagyok körülvéve a munkahelyen. Hál istennek egyszer sem problémázott emiatt, egyetlen párom sem.
2014. ápr. 15. 15:31
 13/41 anonim ***** válasza:
100%

A munkahelyen töltött időért jár fizetés, nem azért, ha veled van. Ez van!

Egyébként az én párom minimális számú nővel dolgozik, közvetlenül eggyel sem, mivel raktáros, ott ritkán vannak nők. Más részlegen is csak idősebb nők dolgoznak. De ha csinibabák vennék körül, az sem érdekelne, mert ismerem.

2014. ápr. 15. 15:33
 14/41 anonim ***** válasza:
73%
Az élet rendje lenne az is, hogy te is dolgozzál és akkor nem érnél rá hülyeségeken gondolkozni...
2014. ápr. 15. 15:34
 15/41 anonim ***** válasza:
100%
Az, hogy TÖBBET, nem jelent semmit. Én is elüldögélhetek egy irodában egy munkatárssal, akivel óránként három szót váltunk, a férjemmel meg egy 10 perces telefonálás alatt is minőségibb dolgokat osztok meg, mint szia, hogy vagy.
2014. ápr. 15. 15:34
 16/41 anonim ***** válasza:
19%

4. (szakács)

És utál nőkkel dolgozni. Pletykások, kibeszélőek, fúrják egymást, és amikor megjön a havijuk...

Amúgy te hány férfival dolgozol, akikkel több időt töltesz, mint a férjeddel?

2014. ápr. 15. 15:35
 17/41 anonim ***** válasza:
100%

10 nő dolgozik a cégüknél.

A férjed nem velük van, hanem egy helyen dolgoznak. Azért nem mindegy. Ha ilyen vagy most, milyen leszel később?

Szerintem sem egészséges az ilyen mértékű féltékenykedés, és ha nem szokod meg, rá fog menni a házasságotok is.

2014. ápr. 15. 15:36
 18/41 anonim ***** válasza:
100%

Te csak nőkkel dolgozol együtt?

Ha nem, nem értem a problémát.

Leendő férjem csak férfiakkal dolgozik együtt, viszont én 7 pasival vagyok egy irodában.

2014. ápr. 15. 15:39
 19/41 anonim ***** válasza:
100%
Nem igazán értem, most azt várnád, hogy érezzük át, milyen rossz neked, amikor nem is?! Próbáld magad lefoglalni, hogy ne gondolkozz ilyeneken, mert ha jól sejtem, már hisztiztél is ez miatt, teszem hozzá, feleslegesen.. Így előbb vagy utóbb tényleg nézelődni fog, mert megunja a cirkuszt.
2014. ápr. 15. 15:40
 20/41 anonim ***** válasza:
65%
Kb. 2 nővel, az egyik a HR-es, a másik a kolleganője, ilyenkor jó, hogy programozó :D
2014. ápr. 15. 15:43
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!