Mi tegyek? Anyám megvert, majd kirakott otthonról 17L
Figyelt kérdés
Délután lefeküdtem aludni, mert hajnalig tanultam. Arra kelek fel, hogy valaki iszonyatosan veri az ajtót és ordibál. Kinyitottam,akkora pofon fogadott hogy beleszédültem utána jött a többi. Fogalmam sem volt mit tehettem. Kiderült, hogy engem keresnek már egy órája, azt hitték csináltam valamit magammal. Orditozott, rángatott. Mondta, hogy pakoljak és menjek apámhoz. Apám is keresett, de szerinte nem csak én vagyok a hibás, mert nem érti hogy lehet egy lakásban elkerülni egymást. Gyorsan összeszedtem amit tudtam bőgő fejjel és eljötten apámhoz. Már a barátaimat is felhívták, akikkel összevesztem nemrég, de aggódtak értem, ami nagyon jól esett, szeretem őket nagyon, de már úgyis mindegy. Igazából tényleg gondoltam arra hogy megölöm magam, depressziós vagyok, és egy db barátom sincs. De most, hogy látom így kiakadtak, már nem tenném meg. Nem tudom abbahagyni a bőgést, hiányzik a kutyám is :"( Így is szörnyű napom volt, ez rátett. Nincs erőm suliba menni félek hogy majd ott fogok bőgni. Mikor menjek fel a cuccaimért? Hogy nézzek a szemébe, mit mondjak? Annyira jó lenne ha csak simán felszívódnék és nem is emlékeznének rám. :'(2014. ápr. 14. 19:23
21/26 anonim válasza:
Pakold ossze a maradèk holmidat koltozz apádhoz ès felejsd el anyádat.
22/26 anonim válasza:
most én vagyok a hülye, vagy sem, de ha hárman laktok abban a rohadt lakásban, akkor miért csak egy kulcs van? És komolyan a lábtörlő alá teszitek?
Ez egy baromi nagy kamukérdés...ha meg mégsem, akkor tegyél feljelentést!
23/26 anonim válasza:
Persze, hogy kamu, ma már a nagyon sokadik
24/26 A kérdező kommentje:
Ne idegesitsetek mar fel legyszives. Nyilvan kitalalom, valoban. Anyam ma reggel mar hivott de nem vettem fel neki. Ugysem mondhatok neki semmit mert ha akarmikor ordit es probalok valamit mondani nem tshetem mert kepes nekem jonni. Mindig egyet kell vele ertenem
2014. ápr. 15. 09:00
25/26 anonim válasza:
ja igen? öngy. akar lenni a gyerekem és így oldom meg? ez mekkora baromság. Elsőre hallgass!
26/26 anonim válasza:
Az az érzésem a kérdező már korábban is fenyegetett öngyilkossággal, többször is. Így az anyja jogosan hihette, hogy tényleg megölte magát. Ez pedig elég nagy megrázkódtatás ahhoz, hogy kiforduljon magából.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!