Mi tegyek? Anyám megvert, majd kirakott otthonról 17L
Figyelt kérdés
Délután lefeküdtem aludni, mert hajnalig tanultam. Arra kelek fel, hogy valaki iszonyatosan veri az ajtót és ordibál. Kinyitottam,akkora pofon fogadott hogy beleszédültem utána jött a többi. Fogalmam sem volt mit tehettem. Kiderült, hogy engem keresnek már egy órája, azt hitték csináltam valamit magammal. Orditozott, rángatott. Mondta, hogy pakoljak és menjek apámhoz. Apám is keresett, de szerinte nem csak én vagyok a hibás, mert nem érti hogy lehet egy lakásban elkerülni egymást. Gyorsan összeszedtem amit tudtam bőgő fejjel és eljötten apámhoz. Már a barátaimat is felhívták, akikkel összevesztem nemrég, de aggódtak értem, ami nagyon jól esett, szeretem őket nagyon, de már úgyis mindegy. Igazából tényleg gondoltam arra hogy megölöm magam, depressziós vagyok, és egy db barátom sincs. De most, hogy látom így kiakadtak, már nem tenném meg. Nem tudom abbahagyni a bőgést, hiányzik a kutyám is :"( Így is szörnyű napom volt, ez rátett. Nincs erőm suliba menni félek hogy majd ott fogok bőgni. Mikor menjek fel a cuccaimért? Hogy nézzek a szemébe, mit mondjak? Annyira jó lenne ha csak simán felszívódnék és nem is emlékeznének rám. :'(2014. ápr. 14. 19:23
11/26 anonim válasza:
kinézem belőle hogy majd a kicsit is megveri mert már annyira elege van a sírásából
12/26 anonim válasza:
Sajnos anyukad egy jellemtelen !
Igy adja tudtodra h elege van, h kitamad?
Szuksege van a gyerekszobara?
Micsoda aljas! Aki aggodik az nem tesz ilyet es miert hitte h gyogyszert vettel be? HOGYHOGY nem lattak , es azt HITTEK eltuntel?pont egy ujabb gyerek kell egy ilyennek !
13/26 A kérdező kommentje:
Aludtam a szobámban. Igazából úgy volt hogy levittem a kutyat sétálni, akkor ők még otthon voltak. Mire felvittem a kutyát a kulcs a lábtörlő alatt volt. Bementem a lakásba, bekulcsoltam az ajtót. Gondoltam anyámék alszanak, azért tették ki a kulcsot, hogy ha jövök ne kelljen felkelniük, szoktak ilyet csinálni. Szóval bekulcsoltam az ajtót, elmentem aludni. És a többit leírtam. Nem aludtak, hanem elmentek valahova, és mikor j
2014. ápr. 14. 20:01
14/26 A kérdező kommentje:
* jottek vna haza en aludtam igy nem tudtam beengedni oket. Ok meg azt hittek elmentem valahova es hulyeseget akarok csinalni.
2014. ápr. 14. 20:03
16/26 anonim válasza:
Nagyon logikatlan , hulye reakciojuk volt.
Semmi normalis ervvel nem lehet alatamasztani, amit tettek!
Miert HITTEK h eltuntel????
17/26 anonim válasza:
Próbálj apukádra támaszkodni és az anyádnak nevezett vadállatot az ilyeneknek fenntartott helyre juttatni.
18/26 anonim válasza:
Mennyit vartak , hogy beengedd öket?
Valahol megertem , h duhösek voltak, de akkor se normalis h összever!!
19/26 anonim válasza:
Én is attól félek,hogy majd a szegény kicsi baba is kapni fog...
Figyeltetni kellene azt a "nőt"!
20/26 anonim válasza:
apukadat kerd meg hogy hivja fel es beszeljenek meg egy idopontot mikor mehettek fel a cuccokert.. apad is kiserjen el es 1 percre se hagyjon magadra.. anyad terhes megertem de megis mi oka volt?? azert mert aludtal?? uristen.. anyad ferje mit szolt? mivel kulon valtak kernem az athelyeztetesemet apamhoz... menj fel apuddal a cuccaidert pakolj ossze mindent ami szukseges lehet ( konyvek,ruhak,pipere cucc stb) mond meg h koszonod h felnevelt es kilepnek az ajton. talan evek mulva beszelnek vele mar csak a kisteso miatt is.. mondom talan....... sajnalom nagyon :S apud mit szolt?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!