Férjem ma elmondta, hogy van egy nő aki nyomul rá, aki haverjai szerint szép helyes nő, de férjem azt mondta nem érdekli ez a nő, többször kértem tőle, hogy mutassa meg facebook-on azt a nőt, de nem tette, mit gondoltok?
Mit kellene tennem?
Titeket nem érdekelne milyen nő nyomul a párotokra?
Próbáljam kiszedni belőle ki az a nő?
Milyen dolog ez hogy a barátai tudnak a nőről, én meg nem?
Többször is kértem, de nem akart vele foglalkozni....
Azert nem mutatta meg ki az a masik no, mert felt attol, hogy az egyik agyf..szos pillanatodban irsz neki valami baromsagot!
En is irogattam, szinte kivetel nelkul, pedig velem is oszintek voltak, nem volt kozottuk semmi, de en elkuldtem azt a kis Q rvat melegebb eghajlatra. Mindig nagyon jol ereztem magam, hogy milyen ugyesen lerendeztem a dolgot :-) Utolag mar sajnalom, mert egyszer en is kaptam ilyet egy feltekeny baratnotol, pedig semmi sem volt kozottunk, kiakadtam, de akkor ertettem meg, hogy mekkora hisztis pitsa voltam ezekben az esetekben.
Ne bantsd a ferjed, orulj neki, hogy ennyire oszinte veled!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!