Férjem ma elmondta, hogy van egy nő aki nyomul rá, aki haverjai szerint szép helyes nő, de férjem azt mondta nem érdekli ez a nő, többször kértem tőle, hogy mutassa meg facebook-on azt a nőt, de nem tette, mit gondoltok?
Mit kellene tennem?
Titeket nem érdekelne milyen nő nyomul a párotokra?
Próbáljam kiszedni belőle ki az a nő?
Milyen dolog ez hogy a barátai tudnak a nőről, én meg nem?
Többször is kértem, de nem akart vele foglalkozni....
Nyugi.Tényleg nem mondta volna el, ha akarna tőle valamit.Én elhiszem, hogy kíváncsi vagy, ki az.Én is az lennék ,sajnos:))(nőből vagyunk)
De a békesség kedvéért,hagyd....
Tapasztalat.Mikor egy ismerőse kerülgette a férjem , nem mondta el,vajon miért,Mert vele csalt meg később....:(és sajnos tényleg nem számított, hogy csúnyább( szerintem) tőlem...Sőt még jobban fájt, mintha egy bombázóval tette volna.
(Én a helyedben,a barátoktól szedném ki ,ki az...:),a férjemet hagynám) :))
Szerintem azért nem akarja elmondani ki ő, mert nincs kedve ahhoz, hogy vérmes asszonyka megjelenjen a munkahelyén hajat tépni és cirkuszt rendezni és meg is tudom érteni (mondom ezt nőként).
Az pedig hogy szebb, csúnyább, okosabb, butább, alacsonyabb, szőkébb, stb. nálad, egyáltalán nem számít, már csak azért sem, mert nem biztos hogy azért lenne megdöngetve mert nagyobb a melle ill. még is mit tudnál csinálni azzal a ténnyel, ha megtudod, hogy mondjuk egy 10-essel fiatalabb és bármelyik férfi újságban megállná a helyét? A saját önbecsülésedet ásnád alá ezzel. Ha pedig csúnyább, attól se kellene biztonságban érezned magad, láttunk már olyat, hogy apu anyunál rosszabb nővel kezdett viszonyt.
Egyébként én a helyedben nem piszkálnám ezzel, őszintén elmondta, sok férfi nem teszi meg ezt, pont amiatt a reakció miatt, ami nálad is megfigyelhető, hogy de mindenáron tudni akarsz a nőről mindent. Foglalkozz inkább a kapcsolatotokkal, hogy továbbra se érdekelje a férjedet semmilyen másik nő.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!