Megcsaltam a páromat, van két gyerekünk. Mégis el akar zavarni, mit tegyek?
Azt akarja, hogy a gyerekek nélkül menjek el. Nagyon sajnálom, hogy megcsaltam, de egy kicsit ellaposodott a házasságunk, nem tartom már vonzódom hozzá. A gyerekeket viszont nem akarom elhafyni és amúgy nincs is hová mennem.
Mivel engeszteljem ki a férjemet?
Nekem nem volna pofám félrelépni,ha más házában laknák.
Takarodj,a gyerekeket meg hagyd ott.
Kamu kérdés.
Irány tanulni.
Először a helyesírási tanácsadót vedd kézbe, aztán jöhet a gyakorlás.
Azért eszméletlen, hogy minden olyan kérdésnél ki akarjátok végezni a kérdezőt, ahol nő csalt meg férfit, de fordítva szinte csak azt látni, hogy jaj hát bocsáss meg a férjednek, biztos megbánta, ilyenek a férfiak.
Ritka balfa.sz férfi az, akinek nem tűnik fel, hogy szar a házassága és a felesége rá se bír már nézni. Gondolom adta jelét a kérdező, a férje meg szart rá magasról, csak ezt az oldalt nem akarja megérteni soha senki. A sértett önbecsülés miatt meg tönkretenni a gyerekek életét baromi önző dolog lenne, ha van némi agya a férjednek, akkor meg lehet vele beszélni, főként a miérteket, hogy tudja hogy neki is van bőven min változtatnia. Értelmes embereknek a megcsalás nem halálos bűn, amiért utcára meg kínpadra kell küldeni a másikat. Arról nem is beszélve, hogy hiába övé a ház, nem rakhat ki csak úgy, és főleg nem tilthat el a gyerekeidtől. Ha nem lehet vele beszélni, menj ügyvédhez.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!