Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Megcsaltam a páromat, van két...

Megcsaltam a páromat, van két gyerekünk. Mégis el akar zavarni, mit tegyek?

Figyelt kérdés

Azt akarja, hogy a gyerekek nélkül menjek el. Nagyon sajnálom, hogy megcsaltam, de egy kicsit ellaposodott a házasságunk, nem tartom már vonzódom hozzá. A gyerekeket viszont nem akarom elhafyni és amúgy nincs is hová mennem.

Mivel engeszteljem ki a férjemet?

2014. ápr. 9. 17:30
1 2 3 4 5
 31/42 anonim ***** válasza:
52%

Nekem nem volna pofám félrelépni,ha más házában laknák.

Takarodj,a gyerekeket meg hagyd ott.

2014. ápr. 9. 18:43
 32/42 anonim ***** válasza:
60%
Ugy utalok mar hogy egyre tobb b*zi.kamu.kerdest tesznek fel... ha meg nem kamu meg rendes a.parod.kerdezo 3 napot adott hogy elmenj en 3 orat sem adtam volna!!
2014. ápr. 9. 18:47
 33/42 anonim ***** válasza:
65%

Kamu kérdés.

Irány tanulni.

Először a helyesírási tanácsadót vedd kézbe, aztán jöhet a gyakorlás.

2014. ápr. 9. 19:53
 34/42 anonim ***** válasza:
100%
Megbocsájtani, minek? Annyian írták már, hogy nem bántad meg, nem cáfoltad meg, akkor tényleg nem bántad meg. És azt se írtad még mindig, hogy hol van a krapek, akivel félreléptél. Szerintem nem fog befogadni, lehet az a tag is házasságban él. Egyébként alapjáraton nem értem, mi értelme van a kiszívásnak, és hogy miért kell így a párját az embernek "csúnyává" tennie azon a ponton, ahol kiszívta. Úgy értem baromi jól néz ki egy kiszívott nyak.Mért nem mondtad, hogy beütötted? De jobb is, hogy nem próbáltál kamuzni. Jogos, ha kirak egyik napról a másikra. Igenis meg kell tanulnod, hogy a tetteidnek következménye van. Én se tudnálak pár napnál tovább eltűrni. Ne akard a gyerekeket. Majd egyszer megkérdik, hogy miért nem vagytok együtt, mit mondasz nekik? Hazudsz az ő képükbe is?
2014. ápr. 9. 22:03
 35/42 anonim ***** válasza:
71%
Ennek is a fidesz az oka. És csak rosszabb lesz!
2014. ápr. 9. 23:23
 36/42 anonim ***** válasza:
30%

Azért eszméletlen, hogy minden olyan kérdésnél ki akarjátok végezni a kérdezőt, ahol nő csalt meg férfit, de fordítva szinte csak azt látni, hogy jaj hát bocsáss meg a férjednek, biztos megbánta, ilyenek a férfiak.

Ritka balfa.sz férfi az, akinek nem tűnik fel, hogy szar a házassága és a felesége rá se bír már nézni. Gondolom adta jelét a kérdező, a férje meg szart rá magasról, csak ezt az oldalt nem akarja megérteni soha senki. A sértett önbecsülés miatt meg tönkretenni a gyerekek életét baromi önző dolog lenne, ha van némi agya a férjednek, akkor meg lehet vele beszélni, főként a miérteket, hogy tudja hogy neki is van bőven min változtatnia. Értelmes embereknek a megcsalás nem halálos bűn, amiért utcára meg kínpadra kell küldeni a másikat. Arról nem is beszélve, hogy hiába övé a ház, nem rakhat ki csak úgy, és főleg nem tilthat el a gyerekeidtől. Ha nem lehet vele beszélni, menj ügyvédhez.

2014. ápr. 10. 14:51
 37/42 anonim ***** válasza:
66%
Te kedves feminista élharcos utolsó miért adod elő úgy, hogy kb örüljön, hogy megcsalta?
2014. ápr. 10. 14:59
 38/42 anonim ***** válasza:
82%
mi lett a tegnapi meccs eredménye?
2014. ápr. 10. 15:08
 39/42 anonim ***** válasza:
100%
Van itt sok olyan aki hasonlô cipőben van mert félre dugott és az asszony rakja ki, na azokkal keress szövetséget egy ilyen pont jô lessz neked két bukott egy új párt alkothat! Ha már olyan gazdag ez az oldal hogy foci eredményeket is írtok véletlenül nem tud valaki itt valaki zongora hangolôt? Ja és kutya sétálgat ász vállal valaki? Más nem jut eszembe, esetleg valaki tud kirakott férjet akit az asszonya kirakott társnak a kérdezőnek jô lenne ha valaki segíteni tud vagy egy befogadô nyilatkoyattal befogadná a kirakott feleséget házimunka és kaja fejében alkalmasint kielêgitésért szállást elfogad fiatal asszony gyerekkel.
2014. aug. 22. 04:20
 40/42 anonim ***** válasza:
85%
Jobb a gyerekeknek ha nem egy szajha mellett nonek fel. Jogod lesz lathatasra, meg fizetni a gyerektartast. A legkevesbe se sajnallak, csak a gyerekeket, de az apjuk mellett jobb helyen lesznek.
2014. szept. 16. 09:03
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!