Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » A férjem minden nap, ugyanabba...

A férjem minden nap, ugyanabban az étteremben ebédel, észrevettem, hogy ismerősei lettek a facebook-on az ott dolgozó fiatal pincér lányok, mi a véleményetek erről?

Figyelt kérdés

Titeket zavarna?

Az egyik pincérlányt nem ő jelölte be, hanem a pincérlány őt.

Mit tennétek?

Ez normális dolog?

2014. ápr. 9. 10:07
1 2 3 4
 21/32 anonim ***** válasza:
59%

Meme22 Ne irígyeld. Szegény a semmiből is problémát akar csinálni képzeld ha problémája van mit tesz magával.

Kérdező. Ne csinálj problémát a semmiből, saját érdekedben.

Bízz férjedben. Én símán megkérdezek mindent meg ő is tőlem. Ez tényleg nem tűnik problémának hogy bejelölgetik egymást. Semmi jelentősége. Ne próbálj rátelepedni.

Normális dolog !

2014. ápr. 9. 15:36
 22/32 anonim ***** válasza:
30%
Én nagyot csalódnék, ha kiderülne, hogy a férjem az őt kiszolgáló személyzet tagját "ismerősként" kezeli a facebook-on. Nem normális dolog, nem az a viszonyrendszer. Igaz, ő nem is tenne ilyet.
2014. ápr. 9. 17:04
 23/32 anonim ***** válasza:
67%

"Én nagyot csalódnék, ha kiderülne, hogy a férjem az őt kiszolgáló személyzet tagját "ismerősként" kezeli a facebook-on. Nem normális dolog, nem az a viszonyrendszer. Igaz, ő nem is tenne ilyet."

Nehogy már keveredjen a pórnéppel az ember. Cccö! Még emberként, mitöbb, kedves ismerősként kezelni olyan alantas embereket, mint a "kiszolgáló személyzet"?!?! Felháborító!

Az a "kiszolgáló személyzet" meg mit képzel magáról, hát egyenértékű ember ő, vagy csak alantas munkát végző másodrendű állampolgár?

Hallatlan!

2014. ápr. 9. 19:19
 24/32 anonim ***** válasza:
58%
Biztos, hogy ebédel abban az étteremben? Hátha cicázik. Nem face book, hanem face to face.
2014. ápr. 9. 21:09
 25/32 anonim ***** válasza:
35%

23-as: ezzel a szövegértéssel nem csodálom, hogy ingednek érezted a hozzászólásom és öltözködtél...

Adott helyzetben (!) a pincérnő és a vendég nincsenek egy szinten. A vendég áll magasabban. MÁS helyzetben (!), privátin lehetnek jó barátok, az orvos és a pincér. De AZ a két személy, ABBAN a helyzetben nem áll egy szinten.

2014. ápr. 10. 11:06
 26/32 anonim ***** válasza:
92%

Igen, de mivel minden nap ugyan oda jart, mar megismerik, kialakulhatott egy kozvetlenebb kontakt, nem a kiszolgalo szemelyzet tobbe.

Furcsan fogalmaztal, mert nekem is kinyilt a bicska a zsebemben tole, csak miutan megmagyaraztad lattam, h erted. De amugy alapesetben igazad van, ha egyszer kajalsz vhol.

2014. ápr. 27. 02:44
 27/32 anonim válasza:
100%
Az én párom minden nap ugyan abban a boltban veszi a reggelijét és minden alkalmazottat ismer. Neki is ismerősei facen az ott dolgozók, sőt még én is ismerem őket és nagyon rendes emberek. Egyáltalán nincs ezzel semmi baj, hiszen a párom kollégái nekem is az ismerőseim facen. Szóval szerintem ne aggódj! Fő a bizalom. :)
2014. máj. 7. 06:58
 28/32 anonim ***** válasza:

Nézz magadban, hogy mi az ami neked belefér.

Ha az derül ki, hogy kb. semmi, akkor meg gondolkozz el azon, hogy ez milyen belső lelki problémádra utalhat. Lehet csak most éppen egyedül érzed magad vagy ilyesmi.

2019. jún. 4. 13:37
 29/32 anonim ***** válasza:
5 éves a kérdés, de ne zavarjon!
2019. jún. 4. 13:54
 30/32 anonim ***** válasza:
Elváltatok azóta?
2020. jan. 3. 14:41
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!