Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » A férjem minden nap, ugyanabba...

A férjem minden nap, ugyanabban az étteremben ebédel, észrevettem, hogy ismerősei lettek a facebook-on az ott dolgozó fiatal pincér lányok, mi a véleményetek erről?

Figyelt kérdés

Titeket zavarna?

Az egyik pincérlányt nem ő jelölte be, hanem a pincérlány őt.

Mit tennétek?

Ez normális dolog?

2014. ápr. 9. 10:07
1 2 3 4
 11/32 anonim ***** válasza:
57%
Nekem is ismerősöm facebookon a fodrász, akihez sokáig jártam. Nem jelent semmit.
2014. ápr. 9. 11:45
 12/32 anonim ***** válasza:
83%
Nekem is ismerőseim a pincérek ahová mi is szinte naponta járunk kolléganőmmel. Egyik férfi másik nő. Nem akarok rámászni a pasira, ő sem rám és leszbi sem vagyok :) a pizzázós srác is ismerősöm, pedig heti egyszer megyünk. Rá emlékszem, hogy ő jelölt be a férjemmel egyidőben, mivel nemrég volt. Ahová a férjem jár ebédelni nem tudom, hogy ismerősei e.
2014. ápr. 9. 13:01
 13/32 anonim ***** válasza:
75%

Úgy látszik, itt nem lehet értékelhető választ adni, mindenki le lett nyomva. :-(

A kérdés valójában az, szeretitek-e egymást. Ha igen, akkor mit számít a facebook?

Divat lógni rajta, s főleg kezdetben hajlamos a felhasználó mindenkit bejelölni. Van akinek több száz ismerőse is van. Nincs jelentősége.

2014. ápr. 9. 13:07
 14/32 anonim ***** válasza:
66%
Komolyan ez a legnagyobb probléma az életetekben? Hidd el, irigyellek!
2014. ápr. 9. 13:09
 15/32 A kérdező kommentje:
Annyira nem zavar, hogy be vannak neki jelölve a pincér hölgyek. Igazatok van, egy facebook ismerőssé válás még nem nagy dolog. De azért valaminek a kezdete lehet pl.: ismerősök lesznek, aztán lájkolják egymás képeit, hozzászólnak, és ebből jön a privát beszélgetés, amitől közelebb kerülhetnek egymáshoz. (feltételes módban)
2014. ápr. 9. 13:24
 16/32 A kérdező kommentje:
Sajnos most tényleg idiótának érzem magam. Mondjuk most a munkámból adódóan egy hónapig el kellett utaznom, így csak a facebook van.
2014. ápr. 9. 13:29
 17/32 anonim ***** válasza:
77%
Miért baj az, ha like-olják egymás képeit, kommenteket írnak, beszélgetnek? Az hogy veled van, téged szeret még nem azt jelenti, hogy soha többet nem áll szóba ellenkező neművel.
2014. ápr. 9. 14:05
 18/32 A kérdező kommentje:
Igazad van! De akkor mi a határ? Mi az a megfogható határ amire már ráncolni kell a szemöldökünket?
2014. ápr. 9. 14:31
 19/32 anonim ***** válasza:
57%
Hát, ha én lennék a párod, s valami rosszakaró erről a kérdésről tájékoztatna engem, én már erősen ráncolnám a homlokomat. Bizalom? Ha az nincs, akkor megette a fene az egészet.
2014. ápr. 9. 14:36
 20/32 anonim ***** válasza:
53%
Hááát erre nem hiszem, hogy létezne általános válasz, mindenkinél más. Nekem például elég magas a "tűréshatárom". Volt olyan "barátnője" a férjemnek, akivel elég sokat chat-eltek és volt, hogy találkoztak is. Nem zavart és nem voltam féltékeny. Tudtam, hogy olyan közös témájuk van, amiben én nem tudok a partnere lenni (egy suliba jártak).
2014. ápr. 9. 14:39
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!