Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogyan telt el a családi...

Hogyan telt el a családi körben, családban a szavazás vasárnapja?

Figyelt kérdés
2014. ápr. 7. 22:44
1 2 3 4
 31/33 anonim ***** válasza:

10-es vagyok.

Azért nem voltam szavazni, mert az un. "politikai elit" évek óta ugyanazokból az emberekből áll, akik már többször is bebizonyították, hogy csak az üres ígéretekhez értenek. A saját érdekeiket helyezik az ország sorsa elé.

De úgy is mondhatjuk, hogy hittem mindegyiknek. Mert a kampány szinte csak abból állt, hogy győzködtek arról, hogy a másik miért nem jó. Hát nem szavaztam egyikre sem, mert egyiket sem akarom.

Ha nálunk is úgy lenne, mint a spanyoloknál, hogy van olyan lehetőség, hogy "egyik sem", akkor biztosan az elsők között mentem volna szavazni.

2014. ápr. 9. 01:23
 32/33 anonim ***** válasza:

A politikai elit, ahogy te fogalmazol, pont hogy most volt olyan helyzetben, hogy lennének új tagjai, nem csak a régi, jól ismert személyek...

"gőzöm sincs, kinek mi a pártprogramja"

ezt mondjuk nem csodálom, mert csak 1 pártnak volt...

2014. ápr. 9. 08:16
 33/33 anonim ***** válasza:

"ezt mondjuk nem csodálom, mert csak 1 pártnak volt..."

Na látod, pontosan ennyire érdekel az egész.

2014. ápr. 9. 15:11
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!