Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogyan telt el a családi...

Hogyan telt el a családi körben, családban a szavazás vasárnapja?

Figyelt kérdés
2014. ápr. 7. 22:44
1 2 3 4
 11/33 anonim ***** válasza:
0%
Semmit nem befolyásolt. Eszembe sem jutott szavazni. Idén már a férjem sem ment. Jól éreztük magunkat egyébként!
2014. ápr. 8. 07:33
 12/33 anonim ***** válasza:

Most.egész nap punnyadtunk, mert előző nap kisit megcsúszott az este, kerti party volt..

Elmentünk szavazni( más körzetben vagyunk az állandő lakcím különbözősége miatt..)

Hazajöttünk, főztünk a hét elejére, és aznapra vacsit.

Máskor amikor a szüleimmel mentem még, akkor elindultunk együtt szavaztunk, hazafele ittunk egy sört, vagy ettünk egy fagyit...

Nem feltétlenül szavatunk ugyanarra.. De nem ütöttük bele az orrunkat a másik dolgába

2014. ápr. 8. 07:42
 13/33 anonim ***** válasza:
79%
Aki nem szavazott, tud értelmes magyarázatot adni a miértjére? Komolyan érdekelne. Itt az emberek mindig csak sírni tudnak, hogy drága az euró, emelkedik a devizakölcsöne, a gyereket nem vették fel államira... Akkor miért nem tesztek ellene?
2014. ápr. 8. 07:50
 14/33 anonim ***** válasza:
49%

Fideszre? Soha

Mszpre soha

Jobbik.. Nem értek egyet sok dolgukkal

Kispárt: lmp-nek volt esélye( végül láthattuk is) nagyon nem szimpatikusak, a szlogenjüket jó lenen elérni ( lehet más a politika.)

De mindegyikre fekeslegesnek tartottam szavazatot pazarolni..

Őszintén szólva én elmentem szavazni, jobbikra, de csak azért, hogy a fidesz 2/3-a ne jöjjön össze..

Viszont az ismerőseim többsége ezért nem ment el szavazni,

Sajnálom, hogy nalunk nincs olyan rubrika, hogy egyikre sem...szerintem ez az opció mutatná meg igazán az ország vélemenyét..

2014. ápr. 8. 08:02
 15/33 anonim ***** válasza:

Párom dolgozni ment, én pedig tanulni voltam, utána meg barátnőmmel tébláboltam a városban. Ennyi volt, egyikünk sem szavazott.

Azért, mert igazából nincs kire. Páromat nem érdekli a politika, ő inkább kihagyja magát ebből, hogy miért, azt nem tudom; engem pedig egyik párt sem nyűgözött le a programjával, így a nincs kire kitétel nálam még mindig áll. Majd meglátjuk, 4 év múlva mennyire kapok kedvet hozzá.

2014. ápr. 8. 08:28
 16/33 anonim ***** válasza:
Mindenki ugyanarra szavazott, aztán ebéd és mindenki ment a maga dolgára.
2014. ápr. 8. 08:30
 17/33 anonim ***** válasza:
Elmentünk a vasárnapi misére, utána szavaztunk, ugyanarra a pártra, de egymástól függetlenül. (Az sem zavart volna egyikőnket sem, ha valamelyikőnk másra szavaz.) Utána elmentünk a vőlegényem szüleihez ebédelni, du meglátogattuk az én szüleim, majd hazamentünk, túráztunk a kutyával, pihentünk. :)
2014. ápr. 8. 08:56
 18/33 anonim ***** válasza:
Elmentünk a boltba, útközben beugrottunk szavazni. Míg én szavaztam, a férjm vigyázott kint a 2 gyerekre, utána cseréltünk. Nem ugyanarra a pártra szavaztunk, de ez minket nem is érdekel. Utána pihentünk, a gyerekeinkhez vendégek jöttek, így ők játszottak, én takarítottam, a férjem pihent, este pedig sétáltunk egy nagyot, mint bármelyik más vasárnap is. :)
2014. ápr. 8. 09:27
 19/33 anonim ***** válasza:
Átjelentkezőként szavaztam, barátnőm elkísért (ő helyben szavazott). Sorban álltunk vagy egy órát, elbeszélgettünk a szintén sorban állókkal, jó volt a hangulat. Amúgy szokásos vasárnap volt, barátokkal voltunk, pihentünk.
2014. ápr. 8. 09:32
 20/33 anonim ***** válasza:
Tudnam, mi rosszat irtam a hatos hozzaszolasban, amiert ennyire le lettem szavazva :)
2014. ápr. 8. 09:43
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!