Hogyan telt el a családi körben, családban a szavazás vasárnapja?
Figyelt kérdés
2014. ápr. 7. 22:44
21/33 anonim válasza:
"Őszintén szólva én elmentem szavazni, jobbikra, de csak azért, hogy a fidesz 2/3-a ne jöjjön össze.. "
pontosan ez lett volna a lényeg. Mindegy kire, csak ne a fideszre, hogy ne legyen meg a 2/3. Ennek a a szavazásnak ez volt a lényege. Biztos voltam benne, hogy marad a kormány, én csak abban bíztam, hogy nem lesz meg a 2/3. De a sok 'engem nem érdekel mert egyik se jó' miatt maradt ugyan az a szar, ami volt. Legalább ez eljuthatott volna a felfogásukig, hogy azt el kell érni, hogy ne egy pártállás döntsön mindenről.
Sajnos bebizonyosodik, mennyire önző és hülye a magyar.
22/33 anonim válasza:
én nem voltam szavazni, mert nem is tudom, miért, de nem mentem. A férjem meg dolgozott egész nap, úgyhogy ő meg azért nem szavazott.
23/33 anonim válasza:
Apukám korán elment szavazni (a kertünktől 2 percnyire van a szavazóhelyiség), mi később mentünk anyuval.
Nem beszéltünk róla ki kire szavaz... Emiatt mi nem vitatkozunk.
24/33 anonim válasza:
Én SZSZB voltam, úgyhogy ezzel telt az egész napom..:D
25/33 anonim válasza:
a koppenhágai magyar válaszoló azért lett lepontozva, mert örült a végeredménynek. Szíve joga örülni, ha azok nyertek, akikre szavazott. Emiatt nem kell senkire követ dobni. Mindenkinek meg lehet a maga véleménye, nem?
26/33 anonim válasza:
Mi kiöltöztünk díszmagyarba, elmentünk misére, áldást kértünk rá, hogy megfelelő döntést hozzunk, majd éltünk állampolgári jogainkkal, majd megünnepeltük, hogy megint volt egy nap demokrácia.
27/33 anonim válasza:
Én is főleg azért nem szavaztam, mert nincs kire. Mondjuk engem totálisan hidegen hagy a politika, gőzöm sincs, kinek mi a pártprogramja, de nem is érdekel. Kétlem, hogy akármelyikkel jól járnánk.
28/33 anonim válasza:
Ha látnám értelmét, szavaztam volna. A nagy pártok közül egyikre sem szavaznék soha, a kicsiket meg nem ismerem annyira sem, mint a nagyokat (velük sem törődöm). Szóval nincs az az ok, amiért beleásnám magam a politikába, hogy dönteni tudjak. Vannak egyéb, sokkal jobb időtöltések!
29/33 anonim válasza:
26-os kaptál segítséget a misén?
30/33 anonim válasza:
Megvilágosodtam, hogy Ali babára kellene szavazni annak csak 40 rablója van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!