Szerintetek mit tegyek hogy ujra bizzon bennem? (anyak elsosorban, szerintetek? )
Erre előbb kellett volna gondolni...
Lehet, hogy anyukád egy idő múlva megbocsájt, de ezután már örökre benne lesz, hogy bármikor újra becsaphatod, vagy hogy megint hazudhatsz, ahogy már régen is megtetted...
Semmi nem lesz már ugyanolyan, mint azelőtt!
Legyél kicsit éretebb és mostantól ne hazudoz. Idővel ki fog alakulni csak ne folytasd a dolgot. Mond el neki hogy új fiúd van, hogy szereted, hogy a barátnöd is bírja....
Ezzen az időszakon mindenki átesik, így leszel felnőtt csak beszélj vele öszintén kár hazudni mert elöbb utobb kiderűl. Ez az élet egyik leckéje amit mindenki megtanul.
Ha nem csinálsz semmit is bízni fog benned egy idő után, mivel az anyád. Tapasztalat :)
Biztos azért hazudtál mert nem engedte volna meg azt a dolgot és ezért muszáj volt. És erre ő is rá fog jönni.
Most miért kell ezért lepontozni? Nyilván jó darabig nem fog benned bízni, de ez is a nevelés része.. amíg nem érzed át igazán a súlyát, ez a tanulópénz. Ha idősebb leszel és belátod a következményeket, addigra az idő is megoldja, és normalizálódik a viszonyotok.
Első voltam
Nem szeretnék senkit se megsérteni, de sokszor az anyák kényszeritenek rá egy gyereket a hazugságra!
Az időhiány, a rossz nevelési elvek, az elvárások, és még sok minden az okai az ilyen viselkedésnek, lehet, hogy soha meg sem hallgatta a gyerekét, csak mondta a magáét, és ezzel nem azt mondom, hogy nem lehet igy is felnőni, biztosan lehet, de ha egy gyerek kicsit is önérzetesebb, az igyekszik szabadulni mielőbb ebből a kötelékből.
És az egészben az a legszomorúbb, hogy szegény anyuka meg van győződve róla, hogy ő csak jót akart a gyerekének, és nem érti miért viselkedik igy?!
nem lehet, hogy nálatok is ilyen jellegű gondok vannak a háttérben? Mert akkor inkább beszélgetni kellene, már ha lehet. Tapasztalatból mondom, hogy hiába szerettem volna kapcsolatot kialakitani az anyámmal, sose tudtam, pedig a szülők feladata, hogy talajt adjanak a gyerekek lába alá, meg szárnyakat, és nem forditva.
Sajnálom, ha megbántottam valakit!
Mindenek előtt leszögezném, hogy felesleges azt várni, hogy olyan legyen a kapcsolatotok, mint régen. Tekintettel arra, hogy az bizonyos értelemben ezekre a hazugságokra is épült.
Én nem keresgetném, ki a hibás, és ki nem. Mindenki nézzen magába, és vonja le a konzekvenciát.
Azt sem hazudnám, hogy mindent elölről kell kezdeni, mert ennél picit zajosabb a helyzet. Beszéljétek meg a dolgot, és próbáljatok meg ismét bizalmat szavazni egymásnak. Igen, egymásnak. Akárhonnan nézem ugyanis, nem tudok szabadulni a gondolattól, hogy először te voltál bizalmatlan az ő irányába, hiszen valamiért úgy érezted, hazudnod kell neki.
Mindegy is. Akarni kell, utána pedig már csak SOK idő kérdése. Én nektek szurkolok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!