Mit tegyek, ha parommal allandoan a hazimunkan es a feltekenysegen veszekszunk?
A lusta embert nem tudod megváltoztatni. Neki az a normális, hogy a nő dolgozik otthon is meg a munkahelyen is.
A férfi meg csak a munkahelyen.
Ezen nem tudsz változtatni.
Nem jöttem volna össze ilyen emberrel, gyakorlatilag cselédnek néz, az hogy te fáradt vagy láthatóan nem zavarja, hisz veszekszik veled.
2 hét haladékot kapott volna a háztartásba való besígésre aztán ha nem változott volna semmi dobtam volna. A féltékenységre meg harapok, nem adok okot rá, soha egy párom se csaltam meg amikor már nyilvánvalóan vége volt csak még nem mondtuk ki akkor se. Nyilván ez az én esetem de ha nekem egy barátnőkkel való összeülős estét több napig felhánytorgatna úgy kivágnám mint macskát sz@rni. Az hogy valakinek párkapcsolata van még nem jelenti azt hogy szociális élete nem lehet. vagy meg kéne szakítani a barátokkal a kapcsolatot? Pasival szóba ne merjek állni, még a hétköznapi ügyintézés szintjén se? Egy ilyen alakot semeddig nem tűrnék meg a közelemben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!