Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Azok a férfiak, akiket az...

Azok a férfiak, akiket az anyjuk "elkapatott", képesek megváltozni? Volt már dolgotok ilyen férfival?

Figyelt kérdés

Az ilyen típusú férfiakra gondolok:

Anyuci egy szem fia. A nő mindent megcsinál helyette, az illető férfi 26 éves. Anyuka még mindig mos, főz rá, még a ruháit is ő hajtja be a szekrénybe. Még mindig a családi házban lakik (mivel elég nagy). A szobáját sem takarítja, az anyja azt is megcsinálja helyette. Igaz, dolgozik, de csak annyi a dolga hogy kiugrik az ágyból, elmegy egy irodába, lehúz 8 órát, hazajön a kitakarított szobába (meg is van ágyazva), és leül a gép elé. A drága anyuka felviszi neki az ebédet. Azt hozzá tenném, hogy szerintem nem (csak), az anyuka a hibás. Ismerek olyan pasit, akivel ugyanígy bánna az anyja, de ő nem bírja elviselni, folyton leszidja őt, hogy már nem gyerek,hát ne kezelje úgy.

Egyébként meg mindenki úgy él, ahogy akar, de én ilyen emberrel nem tudok összejönni. Hamis reményekkel táplálnám magam, ha azt hinném meg tudnám változtatni az illetőt, ha erélyesebben lépnék fel, ugye?

Még csak ismerkedünk, találkozgatunk, de ezek eléggé elriasztanak.....

2014. ápr. 5. 12:42
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
100%
hűha.. nekem volt egy hasonló exem. kicsit félreértettem őt mert azt mondta akkor amikor ismerkedtünk hogy kb 1 éve költözött vissza a szüleihez mert így tud gyűjteni saját lakásra. na ja, de kiderült hogy kb fél évig volt külön csak a szüleitől aztán költözött vissza mert nem bírta mivel minden meg volt helyette csinálva. na ha ezt tudom biztos nem jövök vele össze. az édesanyja jelenlétében úgy viselkedett mint egy 5 éves, és most nem túloztam. boltban sosem járt egyedül mindig csak anyukával. mikor hozzám költözött mindent vehettem én mert odáig oké hogy mondta menjünk el boltba mert kell neki CSOKI de pénzt nem vitt magával.. ja meg egyszer adott 2000 ft-ot hogy vásároljak be belőle... fogalma nem volt semmiről! életképtelen volt 32 éves létére, semmihez nem értett, egy szöget nem tudott a falba verni. jól gondold át mit csinálsz... nekem az idegeimmel játszott nap mint nap.
2014. ápr. 5. 15:00
 12/21 anonim ***** válasza:
55%

"ma 14:03

Véleményekre, tapasztalatokra voltam kíváncsi,

Szövegértés 1-es..."

Szerintem szövegértés 5.

2014. ápr. 5. 15:09
 13/21 A kérdező kommentje:

".bár szerencsére én nem olyan vagyok, mint a legtöbb nő, akiknek elég pár kedves szó"

-->

Pontosan olyan vagy. Különben fel sem merült volna a kérdés.

"Egyébként meg mindenki úgy él, ahogy akar, de én ilyen emberrel nem tudok összejönni. Hamis reményekkel táplálnám magam, ha azt hinném meg tudnám változtatni az illetőt, ha erélyesebben lépnék fel, ugye?

Még csak ismerkedünk, találkozgatunk, de ezek eléggé elriasztanak.....

Eszem ágában sincs költözni.....ha lenne, akkor sem a családi házba, akár anyuci pici fia, akár nem...

Semmi jó nem sül ki abból, ha valaki a párja szüleivel él egy fedél alatt."

De 1-es, és tanulj meg olvasni!

Köszi....

2014. ápr. 5. 15:27
 14/21 anonim ***** válasza:
58%

Beidézted a lényegtelen részt.

"Hamis reményekkel táplálnám magam, ha azt hinném meg tudnám változtatni az illetőt, ha erélyesebben lépnék fel, ugye? "

Ez a lényeg. Megerősítésre vársz, mert érdekel a férfi. De egy szinten lehettek, mert te is annyira vagy felnőtt, hogy el sem ismered.

2014. ápr. 5. 15:50
 15/21 A kérdező kommentje:

Ha ennyire unatkozol, és kukacoskodni akarsz, fogd fel költői kérdésnek!

Tudod mit jelent, hogy költői kérdés, vagy azt is másoljam be?

A többieknek köszönöm az értelmes válaszokat.

2014. ápr. 5. 16:29
 16/21 anonim ***** válasza:
100%

Igen, ismerek. Ma az egyik nagyhírű egyetünk egyik nagyszerű tanszékén fiatal professzor. Tudtommal egyedül él, amíg voltak női, addig csak olyat keresett, akivel cselédként bánhatott.

Ne áltasd magad: a mama kis kedvencei soha nem változnak meg. Ahhoz egy halálközeli élmény is kevés.

2014. ápr. 5. 18:25
 17/21 anonim ***** válasza:
Anyuka mindig irányítani fog a háttérből,tőled pedig majd elvárja anyuci kedvence,hogy betöltsd a pótmama szerepét.Ez változni nem fog soha,maximum rosszabbodni.
2014. ápr. 7. 17:16
 18/21 anonim ***** válasza:
igen képesek, nem mindenben, de nagyvonalakban igen. csak ugye ehhez kell egy karakán nő, akiért meg is akar tenni mindent
2014. ápr. 7. 18:20
 19/21 anonim ***** válasza:
22%

Azért nem kellene erőltetni a dolgot, mert te is pontosan ilyen lehetsz, kérdéseidből, meg reakcióidból leszűrve nem lehetsz egy túl kedves nőci...de ehhez nem kell "anyuci pici fiának" lenni, hogy lássa valaki, nem igazán vagy alkalmas a családalapításra. Még.

Főleg, ha ilyen stílusban beszélsz az adott illetőről, akit elvileg magad mellé szeretnél.

2014. jún. 28. 07:47
 20/21 anonim ***** válasza:
100%

Volt. 300 km-re is hazahordta a koszos gatyáit, holott csak hat emeletet kellett volna megtennie egy 10 emeletes ház alagsoráig, lifttel, ahol a kollégium közös mosóhelyisége volt, és minimál pénzért moshattunk magunknak.

Pokoli sokat szenvedtem, mire rájöttem, hogy olyan fajta ember, akire nem lehet semmiféle módon számítani.

Ne álmodozz. Ha anyuka kisfia, és elmúlt 21 éves, akkor kb. akkor fog lényegesen és pozitív irányban megváltozni, ha nagyon nagy trauma éri, vagy egy halálközeli élmény. 26 évesen beállt a személyisége, és valószínűleg a személyiségzavara is. Ha magától nem jön rá, hogy ebből az aranyketrecből ki kellene törnie, akkor inkább keress valaki mást, mert soha nem fog megváltozni.

2014. jún. 28. 08:16
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!