Bárki csalja meg a másikat, a közvélemény szerint mindig a férj a hibás. Miért?
A házaspároknak az első szeretettel kell szeretniük egymást mer akkor nem tud a Sátán rombolni a házasságban.
A hűtlenség meg bűn lényegtelen ki és miért tette akkor is bűn.
Érdekes volt olvasni a válaszokat.
Én épp egy kihűlt kapcsolatban vagyok. Pont amióta megszületett a fiúnk. Érdekes módon, nekem azóta lett önbizalmam, úgy érzem, h az anyaság megszépített, a szexet ugyan úgy kívánom a férjemmel. De valahogy ő nem... Eltávolodott tőlem :( 2 és fél éve küzdök a kapcsolatunkért, már az összes létező dolgot be vetettem, de semmi nem változott. Egyszerűen úgy érzem, h már nem nőként néz rám. Nagyon hiányoznak a forró csókok, a szenvedély az ágyban. 2 és fél év alatt tudjátok, h mit kaptam? 2 havonta egy szexet és körülbelül az is olyan volt, h "na, megduglak, csak fogd be a szádat egy darabig". Próbáltam vele erről is beszélni, de sokat nem értem el vele... Most érzem úgy, h egy kis flörttől is elcsábulnék, annyira hiányzik, h végre valaki nőként kezeljen... :( de vissza fogom ezt a vágyat :( Elhagyni nem tudom férjemet, amíg nem tudok menni dolgozni, igazából nem is vagyok benne biztos, h eltudnám hagyni az én önzőségem miatt. Szívem szakadna meg, ha a fiamat el kellene szakítani az apjától, hisz imádják egymást, így inkább csendben, magamban én szenvedek tovább és még reménykedek, h helyre jön a kapcsolatunk.
Ezt azért írtam le, h láthassátok, h nem könnyű vissza fogni a testi vágyat ennyi idő elteltével, de én megteszem a családom érdekében.
..."kaptam" havonta 2 szexet....
Ez egy tárgy, hogy "kapni" kelljen?
Vagy kegy, mert olyan is van, hogy "adtam" szexet vkinek?!
Elképesztő hol tartunk...
Erre nem is reagálok, mert nem ezen van a hangsúly
-.-"
12-es válaszoló
Köszönöm 15-ös!
A baj, h anyagilag rá vagyok szorulva. De idén megy oviba a fiam, megyek dolgozni és, ha addig se lesz változás akkor elhagyom. Megcsalni nem akarom :(
12-es
Nem tudom, az én környezetemben is inkább az a jellemző,, hogy rögtön a nőkben keresik a hibát.
Szüleim 20 év után elváltak (miután apám az egész családot kicsinálta, minden téren), utána ki volt az áldozat, és kit sajnált az egész környék a válás miatt? Az idegbeteg, agresszív apámat, aki anyagilag is jobban járt ráadásul (és mellékesen többször is félrelépett, de ez csak utólag derült ki - miközben ő rendezett folyamatosan féltékenységi jeleneteket, és szidta a "hűtlen" feleségét boldog-boldogtalannak).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!