Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Bárki csalja meg a másikat, a...

Bárki csalja meg a másikat, a közvélemény szerint mindig a férj a hibás. Miért?

Figyelt kérdés
Itt a gyakorin mindig csak azt olvasom, hogy ha a férj félrelép, akkor aljas szemét házasságtörő. Ha viszont a feleség hűtlen, akkor ő csak kicsit hibás, hogy nem vált el előbb, de a szemét férje nem törődött vele, így megint csak a férfi a fő bűnös. Miért van ez?
2014. ápr. 3. 10:46
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
29%

A házaspároknak az első szeretettel kell szeretniük egymást mer akkor nem tud a Sátán rombolni a házasságban.

A hűtlenség meg bűn lényegtelen ki és miért tette akkor is bűn.

2014. ápr. 3. 11:47
 12/24 anonim ***** válasza:
83%

Érdekes volt olvasni a válaszokat.

Én épp egy kihűlt kapcsolatban vagyok. Pont amióta megszületett a fiúnk. Érdekes módon, nekem azóta lett önbizalmam, úgy érzem, h az anyaság megszépített, a szexet ugyan úgy kívánom a férjemmel. De valahogy ő nem... Eltávolodott tőlem :( 2 és fél éve küzdök a kapcsolatunkért, már az összes létező dolgot be vetettem, de semmi nem változott. Egyszerűen úgy érzem, h már nem nőként néz rám. Nagyon hiányoznak a forró csókok, a szenvedély az ágyban. 2 és fél év alatt tudjátok, h mit kaptam? 2 havonta egy szexet és körülbelül az is olyan volt, h "na, megduglak, csak fogd be a szádat egy darabig". Próbáltam vele erről is beszélni, de sokat nem értem el vele... Most érzem úgy, h egy kis flörttől is elcsábulnék, annyira hiányzik, h végre valaki nőként kezeljen... :( de vissza fogom ezt a vágyat :( Elhagyni nem tudom férjemet, amíg nem tudok menni dolgozni, igazából nem is vagyok benne biztos, h eltudnám hagyni az én önzőségem miatt. Szívem szakadna meg, ha a fiamat el kellene szakítani az apjától, hisz imádják egymást, így inkább csendben, magamban én szenvedek tovább és még reménykedek, h helyre jön a kapcsolatunk.

Ezt azért írtam le, h láthassátok, h nem könnyű vissza fogni a testi vágyat ennyi idő elteltével, de én megteszem a családom érdekében.

2014. ápr. 3. 12:09
 13/24 anonim ***** válasza:
9%

..."kaptam" havonta 2 szexet....

Ez egy tárgy, hogy "kapni" kelljen?

Vagy kegy, mert olyan is van, hogy "adtam" szexet vkinek?!

Elképesztő hol tartunk...

2014. ápr. 3. 12:42
 14/24 anonim ***** válasza:
52%

Erre nem is reagálok, mert nem ezen van a hangsúly

-.-"

12-es válaszoló

2014. ápr. 3. 12:53
 15/24 anonim ***** válasza:
14%
Szerintem egyetlen egy esetben jogos a megcsalás. Mégpedig akkor, ha valamelyik fél nem szexel a másikkal, és meg sem akarja oldani a problémát. A 12-es esetében én már réges régen elváltam volna, és meg is csaltam volna. A szex fontos. A kapcsolat egyik alapja. Ha nincs, akkor meg kell beszélni, hogy mi az oka. Ha a férfi nem hajlandó még erre sem, és továbbra sem akar szexelni velem, akkor gyerek ide vagy oda, pápá van.
2014. ápr. 3. 13:06
 16/24 anonim ***** válasza:

Köszönöm 15-ös!

A baj, h anyagilag rá vagyok szorulva. De idén megy oviba a fiam, megyek dolgozni és, ha addig se lesz változás akkor elhagyom. Megcsalni nem akarom :(

12-es

2014. ápr. 3. 13:18
 17/24 anonim ***** válasza:
Hát, ízlés dolga... mi nem a közvéleménynek görcsösen megfelelni akarva éljük a házaséletünket, de hát mindenki másképp csinálja...
2014. ápr. 3. 14:05
 18/24 anonim ***** válasza:
0%
A nők egy felelősség nélküli álomvilágban élnek, ahol minden rossz helyzetért a férfi felelős, és minden a világuniverzumban jelenlévő pozitív dolgot a nők idéznek elő. Nagyjából így néz ki a mai korszellem.
2014. ápr. 3. 14:07
 19/24 anonim ***** válasza:
100%

Nem tudom, az én környezetemben is inkább az a jellemző,, hogy rögtön a nőkben keresik a hibát.

Szüleim 20 év után elváltak (miután apám az egész családot kicsinálta, minden téren), utána ki volt az áldozat, és kit sajnált az egész környék a válás miatt? Az idegbeteg, agresszív apámat, aki anyagilag is jobban járt ráadásul (és mellékesen többször is félrelépett, de ez csak utólag derült ki - miközben ő rendezett folyamatosan féltékenységi jeleneteket, és szidta a "hűtlen" feleségét boldog-boldogtalannak).

2014. ápr. 3. 15:49
 20/24 anonim ***** válasza:
66%
Az én értékrendem alapján mindig az a fél a hibás,aki csal.Mindegy,hogy miért és hogyan,de csal,és ez megmásíthatatlan tény.Pedig lenne lehetősége arra is,hogy rendbehozza a kapcsolatát,megbeszélje a másikkal a problémáit,kidobja előtte,vagy egyszerűen csak visszafogja az ösztöneit.Ő mégsem az egyenes utat választja,holott megtehetné.Ezért tartom én a megcsalót a főbűnösnek.
2014. ápr. 3. 17:00
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!