Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Párom anyuci pici fia típus,...

Párom anyuci pici fia típus, szerintetek erről lehet egy férfival beszélni, van értelme, felnyílhat a szeme?

Figyelt kérdés
Nem rég tudatosult ez bennem úgy igazán, hogy mi is a helyzet. Párom bármit megtesz az anyjának, bármikor, még, ha nekünk akkor épp programunk lenne, akkor is. Sűrűn kettesben mennek el valahová az anyukájával. Közel a 30-hoz, még otthon lakik (bár tervezgeti az elköltözést, csak gyűjt egyelőre), kaját készítenie, vagy takarítania otthon sosem kell, nem is tudna...
2014. ápr. 3. 09:26
1 2 3
 21/24 anonim válasza:
Adj még neki időt. De ha beszéltél vele és késöbb sem változik szerintem gondolkozz el. Sajnos van,aki az anyjáért még a gyerekeit is megtagadja. Hiába felnőtt férfi.
2014. ápr. 3. 18:04
 22/24 anonim ***** válasza:
0%
Utolsó, ez inkább úgy van hogy a legtöbb a nő a f**zért és a g**iért még a saját gyerekét is megtagadja.
2014. ápr. 3. 20:11
 23/24 anonim válasza:
sajnos azt kell, hogy mondjam, nem fog megváltozni. az apám elhanyagolt engem a drágalátos anyukája miatt kiskoromtól fogva. amikor megszülettem sem velem és a szép fiatal feleségével volt, hanem az annyával. én nem tudom, hogy lehet valakin ekkora befolyással az anyja, hihetetlen. most ott tartunk , hogy 21 éves vagyok és meg kell mondjam, hogy érzem a hiányosságokat azért amiatt apa nélkül nőttem fel. gyűlölöm őt.
2014. jún. 2. 19:21
 24/24 anonim válasza:

Nem tudom azota hol tart a tortenet, de en is hasonlo cipoben jarok :)

Mi is a parommal, aki kesobb a ferjem lett, tok jol megvoltunk, de ha az anyja futtyentett, mar szaladt is. Idovel gyerekre vagytunk es mivel anyosomnak nem csak a fiaval nincs egeszseges kapcsolata, hanem senkivel sincs, epp akkor szakitott megint a pasijaval. Ferjem kerdezte, hogy nem e koltozhetne hozzank, hisz jo seggitseg lesz, ha meg lesz a baby... Nem is tiltakoztam, akkor meg jo kapcsolatban voltunk anyossal. Majd megszuletett a fiunk, na onnantol kezdve mindenbe belekotott! Es szo szerint megmergezte a kapcsolatunkat, ami addig fajult, hogy nalam betelt a pohar es elkoltoztem! Tesom megengedte, hogy a lakasaba koltozzunk. A ferjem 2 hettel az incidens utan koltozott at hozzank! Probaltuk ujra egyutt, majd megint szetmentunk, szinten az anyja miatt. Aztan most megint megprobaltuk ujra. Mivel meg mindig en es a gyerek vagyunk lemondva (es itt nem csak arrol beszelek, hogy 4 honapja sehol sem voltunk) es mivel nem elunk egyutt ezert este se latjuk egymast, ezert 2 het nem talalkozas es allando igergetes utan kozoltem, hogy mar nem is kell faradoznia es belepreselnie minket az eletebe. Azota jobb nekem is a lelkivilagom es mivel mindezt lerendezte o egy "ok"- val, es azota sem keresett minket, szerintem neki is jobb. Csak azert meseltem el, nehogy idaig eljussatok. Ha nen vagy fontos neki, tok mindegy, hogy az anyja vagy mas maitt, akkor ez igy is marad.

2015. jan. 23. 13:23
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!