Párom anyuci pici fia típus, szerintetek erről lehet egy férfival beszélni, van értelme, felnyílhat a szeme?
"ha jön az életébe egy nő, aki az első helyre kerül majd."
Már sajnálom szerencsétlen gyereket de legalább te kimondod hogy a férfi csak csicskának kell és még a saját gyerekedet is annak szánod.
"talán a nők magukat termékenyítik meg? és ők ijednek be a felelősségtől vagy a kemény férfiak?"
A nők talán nem dolgoznak? Talán a szex nem közös megegyezéssel történt? Ha annyira nagy nők vagytok hogy megtudjátok szülni a gyereket és utána verni rá a melleteket akkor tartsátok is el saját magatok.
Nem magának szüli az anya, de nem is egy másik nőnek. A te édesanyád sem magának szült sem egy másik férfinak. :)
Mindenki szabad ember, szabad gondolkodással. Van ki olyan jó kapcsolatot alakít ki az édesanyjával hogy élete végéig segíti őt. Mert ugye gyermek korban az édesanyja segítette ( szerintem ez a normális) Majd biztos megváltozik de nem kell sürgetni nem vagy te a főnöke szerintem.
Az én exem is anyuci fiacskája volt, részben ezért is lett vége a kapcsolatunknak. Ha volt valami konfliktus az anyja és köztem (amit persze sosem én indítottam, a légynek sem tudnék ártani), egyszer sem védett meg, pedig nem rapliztam, hogy tegye már végre meg. Soha nem hisztiztem, mégis, mikor egyszer azt mondtam az anyjára, hogy állandóan kötekszik velem, és ezt nem fogom sokáig tűrni, két hétig nem beszélt velem.
Szerettem, de ez borzasztóan megmérgezte a kapcsolatunkat. Az anyja amúgy sem szeretett, szerinte én csak arra hajtottam, hogy a fia eltartson (4 hónapig nem volt munkám).
De ő is megkapta a magáét, az exem most egy elvált gyermekes nőt vett el feleségül, aki ráadásul 10 évvel idősebb tőle. Nyilván sokkal jobban utálja, mint engem, talán azóta már vissza is sírt. ;)
Szóval én amondó vagyok, hogy egy ilyen kapcsolatot nem lehet hosszú távon fenntartani, úgy is konfliktusokhoz vezet, mégha az egyik fél végtelenül türelmes is. Egy kapcsolatban fontos a kompromisszum, és aki ezt nem hajlandó megérteni, az inkább maradjon egyedül.
"És ezeket a csuda férfiakat kik szülték? Csak nem nők?:)"
Gratulálok. Büszke keltető vagy.
Ha a párodban nincs benne a változtatás iránti vágy és akarat, és nincs benne az, hogy le akarjon válni anyukáról, akkor azt javaslom, hogy nagyon sürgősen dobd ki. Mindig te leszel a másodhegedűs anyuka mögött.
Közel a harminchoz ne TERVEZGESSE a költözést, hanem menjen és csinálja! Anyukának pedig nemet KELLLLLLLL!!!! tudni mondani.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!