Vajon miért csinálja?
Igen, szoktam neki írni minden nap. Megkérdezem az napi teendőiről. Néha hívom a neten játszani. Beszélgetünk a testvéreimről, a párom munkájáról, néha az idióta emberekről akikkel összefutok. :D Szóval másról is. De van amikor nem beszélünk, csak két mondatot egy nap. Hogy pl ő most kezdte el a nagytakarítást húsvét előtt. Vagy takarítja az udvart. stb. stb. szóval nem csak erről beszélünk. Volt amikor nem írtam rá akkor 1 hétig nem írt semmit.
Akkor hagyom őt. Majd jelentkezik, ha kíváncsi, nem akarom leterhelni a dolgainkkal, meg úgy semmivel. Ez lesz akkor. Köszönöm a válaszokat. Csak sajnálom, hogy nem mondta el nekem szemtől-szembe, hogy mégis csak ez a baj. Azt gondoltam őszinték vagyunk egymással... De akkor jobb lesz így. Egy kis idő és helyrerázódom én is. Meg lehet addigra ő is. Érdekes az élet. Akitől nem várná az ember, hogy pozitív dolgot mutasson, mert eddig nem tette, miért pont most tenné.. az megteszi. Akitől pedig pont a nagy beszélgetéseket várná, az meg megpróbál kimaradni. Talán ha megszületik a picurka megváltozik majd. :) Addig meg akkor hanyagolom a témát teljesen és várok türelmesen. Köszi a válaszokat. :)
Amúgy ezektől a szavazósdiktól én is kivagyok. A hideg ráz tőle. Nálunk párom kollégái tudnak a babáról meg a szűk családi kör. Az én barátaim közül ketten. Fészbúkra még semmi se került ki. A hideg ráz ezektől. :D És nem is szeretném, hogy tudjon róla más, majd ha megszületik talán teszek ki egy közös fotót, de még lehet azt se... :D
Na, de a lényeg, hogy akkor tényleg hanyagolom ezt a dolgot. És tényleg köszi a válaszokat. :) Így, hogy kiírtam magamból már így is jobb lett. A lényeg, hogy akkor talán csak nincs semmi gond, nem bántottam meg, nem tettem semmi olyat amiért örök harag lehetne köztünk. Egyszerűen csak szeretne kimaradni a részletekből. Tényleg köszi még egyszer.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!