Vajon van segitség?
Lehet, söt biztos, hogy nem jó témakört választottam de remélem tudtok segiteni.
Igen rossz anyagi helyzetben vagyok és a körülmények ahol lakom azok sem megfelelöek.(nincs víz, fürdöszoba, jàrolap ilyenek) .A kérdésem az, hogy van -e valamilyen módja hogy segitséget kapjak valahonnan? Konkrétan egy egy szobás olcsó kis albérletre gondolok pl.4 honapos kisfiam van.Egyedül álló vagyok.
Legelső körben a védőnő.
Azért az felmerül bennem, hogy hogy nevelheted a gyereked, ha ilyen körülmények között élsz. A kórház nem adhatta volna ki a gyereket.
nem kértem senkitöl pénzt nem is koldultam ahogy azt írta valaki...Albérletet keresek de semmit nem talàlok jelenleg. Annyit kérdeztem hogy segitenének -e albérletet találni nem pedig azt hogy fizetnének -e egyet.Nem talarózom a gyerekemmel.Ha egyedül lennék lesz.rnàm hol élek, de ö megszületett és azon vagyok hogy jobb legyen.
Nem elvetettem, nem a kukába dobtam...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!