Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit tennétek a helyemben? Mi...

Mit tennétek a helyemben? Mi történhetett?

Figyelt kérdés
Még tavasszal megismerkedtem egy anyukával,gyermekeink közt 1nap külömbség van.Nem laknak tőlünk messze.Nevezzük Eszternek.Sokat sétáltunk együtt,napjában többször felhivtuk egymást.Átjártunk egymáshoz,kisebb dolgokat adtunk egymásnak,ha sütöttünk valamit,mindig gondoltunk a másikra.Késöbb csatlakozott hozzánk egy másik anyuka,szerény rendes lány,nevezzük Anitának.Eleinte még igy eljártunk együtt sétálni és gyermekeinkkel.Késöbb észre vettem Eszter már nem telefonál annyit és séta közben hallható volt,hogy Anitával beszélt napközben telefonon.Szép lassan nem tudtam belefolyni a beszélgetésbe,mert sok volt a "közös"élményük.De mindig mentem velük,probáltam én is beszélni,de látható volt nem érdekli őket.Többször láttam,hogy átjárnak egymáshoz.Néha még elhivnak sétálni,de mára már ritka.És örülök is ha van kifogásom arra,hogy most nem tudok velük menni.Szerintetek haggyam,és mit mondjak nekik,hogy ne hivjanak,mert már nincs kedvem velük sétálni,azaz mellettük kukulni.Egyiket sem bántottam meg soha,bár engem 2szer megbántott már Eszter,de nem vagyok az a sértödős fajta.Kicsit azért ez rosszul esik és Esztert ismerve,tuti,hogy kibeszélnek a hátam mögött.
2009. dec. 18. 18:59
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
ez azt jelenti, hogy ők jobban egymásra találtak. talán valami barátság is kialakult köztük. ha nem hívnak nem kell erőltetni. te is próbálj meg keresni igazabb barátokat.
2009. dec. 18. 19:08
 2/7 A kérdező kommentje:
Sok barátom van,kolléganőim közül is hároman szültek,összejárunk.Barátban nincs hiány.
2009. dec. 18. 19:41
 3/7 anonim ***** válasza:
akkor meg pláne ne foglalkozz velük, ha hívnak és van kedved menj, de ne csinálj ebből problémát. de amúgy meg ha azt gondolod hogy kibeszélnek akkor meg miért keresnéd a társaságukat és jópofiznál velük?
2009. dec. 18. 19:46
 4/7 anonim ***** válasza:
Tipikus féltékenység!Nem tudom melyik lehet a hibás, de valamelyik féltékenységből kizárt a 3-asból.Vannak ilyen nők, akik csak kettesben érzik jól magukat valakivel, mert rohadt féltékenyek a 3.-ra, és eltávolítják a társaságból pillanatok alatt úgy, hogy észre sem veszed. 100% hogy kibeszélnek szerintem, hiszen ismered a Nőket. Főleg ha valamelyiknek szúrod a szemét! Hagyd Őket.. Kis buta nők.
2009. dec. 19. 08:46
 5/7 anonim ***** válasza:

Leszarnám őket.

Nem derült ki, hogy mekkorák a gyerekek. Szeretnek együtt játszani...vagy még picik?

Mert ha a gyerekemnek van olyan barátja, akinek a szüleivel én nem vagyok közös platformon, akkor alárendelem azt a gyerek kapcsolatai miatt. Betartom az udvariasságot és tovább még gondolatban sem érdekel a dolog.

Azt úgyis észre veszik rajtad.

Nem szabad velük foglalkozni, csak a gyereked számítson. Barátod sok lehet még.

2009. dec. 19. 10:09
 6/7 anonim ***** válasza:

Leépítettek.

ha a gyerek miatt akarsz,akkor ha hívnak menj,de egyébként ne törődj velük.

2009. dec. 19. 10:15
 7/7 A kérdező kommentje:
Köszi,én is igy gondoltam mi ti.Agyerekek 9hónaposak,nem hiszem,hogy észre venné hiányukat.Amugy a kolléganőim gyerekeivel is tud majd játszani és van unokatesója is.Szerintem is irigy az Eszter,mert a kislányom sok mindent szokott kapni.Mi alig vettünk valamit és ezt sűrűn hangoztatta is,hogy milyen könnyű nekünk.
2009. dec. 19. 10:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!