Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Anyja helyett "anyaként"...

Anyja helyett "anyaként" szerettem, vagy szerelemből?

Figyelt kérdés

14 éves volt a srác, mikor megismertem (én 19).Apukája már nem él, anyukája nevelte és a nővére! De nem foglalkoztak vele túlzottan, olyan kis "rossz fiú" lett.Lopott, hazudott, nem tanult tovább 8. után. Nagyon jó barátok lettünk, napi szinten találkoztunk, nálam evett, én intéztem az ügyeit, szinte én neveltem.Kb 4 év múlva kapott külföldön melót, és lelépett.Azt hittem megszakad a szívem, féltettem és sírtam utána. 3 hónap múlva jött vissza, felkeresett, és amikor megláttam (a mai napig nekem is hihetetlen) életem legnagyobb szerelmét láttam benne.Azt sem tudtam mi történik Velem...Elmondtam neki mindent őszintén, és belevágtunk.. Összejöttünk.

Nagyon szerettük egymást, de sokat veszekedtünk féltékenység miatt.Amikor átment az Anyukájához, akkor éreztem a legnagyobb féltékenységet.(Nem is voltam jóba Anyukájával). Szóval minden szép és jó volt köztünk,de kapott vidéken egy melót (most szeptemberben), és egyik napról a másikra eltünt. Ezt így higyjétek el! Telefonja végleg kikapcsolva, e-mail-re nem reagál, és azóta látni se látom! Pedig... Imádtuk egymást! Miből lett elege? Azóta nem is ismerkedek, úgy érzem nem is kell senki más rajta kívül. Nullának érzem magam. Az hogy elhagyott, nagyon megviselt! Szerintetek ez az évek alatt kialakult "anyáskodós szerep" miatt van, vagy ez tényleg szerelem? Már magam sem tudom, mert annyit gondolkodok rajta. Megzavarodok teljesen!

Légyszíves segítsetek!

2009. dec. 18. 18:35
 1/10 anonim ***** válasza:
100%

Lehet,hogy túl(!) sok voltál...,azért lécelt le!Élni akar,ha 14 évessen ismerkedett meg veled..,most kb 18-19,pont a csajozós kórszakában van és más lányokat is megakar hóditani!Ez is benne lehet a pakliban,hisz elötted,gondolom,még nem volt barátnője,ezt nem tudom...

Másfelöl meg lehet,hogy nem szerelem volt kettőtök között,hanem nagyon erős érzelmi kötődés!

2009. dec. 18. 18:55
 2/10 A kérdező kommentje:
És akkor már nem is hiányzok neki???
2009. dec. 18. 19:01
 3/10 anonim válasza:
2009. dec. 18. 19:12
 4/10 anonim ***** válasza:
100%
Első vagyok..,biztos hiányzol neki,de nem úgy mint barátnő,hanem mint egy barát(társ a bajban..)!Lehet,most éli világát,de sztem fel fog keresni a közeljövőben;)A túlzott féltékenységed meg lehet csal olaj volt a tűzre,hogy lelépett,sok kapcsolat elrontója a túlzott féltékenység,bármelyik féltől is,de ezt sztem Te is tudod!;)
2009. dec. 18. 19:13
 5/10 anonim ***** válasza:
Jah...,meg azok a nagy véletlenek,mi??:XD
2009. dec. 18. 19:15
 6/10 anonim ***** válasza:
19:12-re reflektáltam...
2009. dec. 18. 19:15
 7/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm "első"!! :-)Lehet igazad van! De nem tudok mást elképzelni magam mellett :-) Milyen szörnyű ez az elmúlás!! Miért kell mindennek elmúlnia, ami jó??
2009. dec. 18. 19:20
 8/10 anonim ***** válasza:
Lehet,ez se véletlen történt..,mármint az élet nem véletlebn hozta igy!Az emlékét tartsd meg,és ha nehéz is elfogadni,de minden vég,egy új kezdete!!Elötted is új kapuk nyilnak ki,ismerkedj Te is,nem jó,hogy most ezen búslakodsz,és vrod,hogy egyszer valamikor az életben felbukkanjon!Sztem kár rá az időt fecsérelni,mert a jelei egyértelműek(telefon kikapcs.,mail nuku,és eltünt mint szürke szamár a ködben..)!Keresd Te is a boldogságod,sok sikert!;)
2009. dec. 18. 19:30
 9/10 anonim ***** válasza:
Nyugi, vissza fog még jönni, ha szarban lesz, hogy utána megint eltűnhessen.
2009. dec. 18. 22:27
 10/10 anonim válasza:
Ez az egész olyan szappanoperás :D
2009. dec. 18. 23:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!