Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Küzdeni szeretnék a kapcsolato...

Küzdeni szeretnék a kapcsolatomért. Esetleg valami számodra bevált tanácsod van? Bár ugy érzem csak én küzdök

Figyelt kérdés
ezt azért érzem mert ő homokba dugja a fejét de ő is szeretett, sok a gond, a tél se tesz jót a meleg hónapokban lehet menni ideoda minusz huszban kevésbé bár tudom ez nem kifogás...nem vagyok már számára az első(nincs más személy csak sok minden fontosabb nálam) sokszor bántjuk egymást, hiányoznak a régi idők...ha napokig nem látjuk egymást akkor minden tökéletes-de max 1 estén át....de ez nem megoldás h akkor nem találkozgatunk..olyanok tanácsát várnám akiknek sikerült megmenteniük egy kifingottnak tűnő kapcsolatot..ja és lány vagyok fiatal, ő 10évvel idősebb, ő is fiatal még, mellesleg én érzem magam 10évvel idősebbnek, kb mintha gyereket nevelnék...
2009. dec. 18. 17:15
 1/4 A kérdező kommentje:
karácsonyra megvettem neki álmai táskáját, meg egy iszonyatosan jó, szintén nem olcsó könyvet, de egyrészt attól tartok a karácsony is csak nekem fontos, valamint én nem akarom lekenyerezni
2009. dec. 18. 17:16
 2/4 anonim ***** válasza:
100%
Hát 1dül nemigazán lehet küzdeni egy kapcsolatért, ott két fél küzdelme szükségeltetik... látod rajta, hogy MÉG szeret, érzed? Mert ha nem, akkor (bár nem erre vonatkozik a kérdés) én hagynám. Ha viszont igen, akkor érdemes lenne újra elcsábítani esteleg, pl. épp karácsonykor, akkor nem fog dolgozni :) szexi ruci, fini vacsi, meghittség...beszélgetés, és újra ráébredés az érzelmekre stb.
2009. dec. 18. 17:24
 3/4 anonim ***** válasza:
100%
Ugyanilyen cipőben járok... Vagyis .. jártam! Erre szerintem a legjobb megoldás a szünet! Lehet hogy most sokan lehurrognak, mert ez hülyeség, mert kihül a kapcsolat, de higyjétek el, nekem bevált! 2 év után a párommal úgy döntöttünk, hagyjunk egymásnak egy kis szabadságot, mert ellaposodott a kapcsolatunk. Egyre unalmasabb volt, de közben nem akartuk egymást elveszíteni, és tudtuk hogy imádjuk egymást! Képzeljétek el, eltünt, nem is találkoztunk egyszer sem.Ugyebár benne volt a paklibvan, hogy Ő is talál párt, meg én is...Én már azt hittem nem is jön vissza.És 3 hónap után (pont barátokkal bulizni indultunk) megláttam az ajtóban.. Azt hittem elájulok az örömtől. És ezzel mindketten rájöttünk, hogy Neki én kellek, nekem pedig Ő kell! :-)
2009. dec. 18. 17:56
 4/4 A kérdező kommentje:
eza szünetes ez nagyon jó!:) ezzel számomra-számunkra az a gond, hogy nem menne bele ilyesmibe elkezdené h igy akarom lekoptatni stb...meg kb ő egy addiktiv szer számomra nem birom ki ha nem látom nem érzem nem hallom..bár most 3napja nem találkoztunk:)
2009. dec. 18. 18:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!