Szerintetek még van esélyem egy komoly párkapcsolatra?
Figyelt kérdés
Az interneten megismertem egy külföldi fiút, akit nagyon megszerettem és találkozni szerettem volna vele. Úgy érzem, hogy ő is kedvelt, bár lehet, hogy megjátszotta. Megbeszéltük, hogy találkozunk (én mentem volna ki hozzá), de a találkozó sosem jött létre. Azt mondta végül, hogy ennyit nem ér az egész. Azóta megismertem mást és ő is hasonlóképp azt mondta, hogy a nagy távolság miatt nem éri meg...szerintetek tényleg lehetetlen ez? Én egyszerűen jobban megértettem magam velük, mint a legtöbb magyar fiúval, sokkal több közös témánk volt, ezért szerettem volna megismerni őket.
20/L
2009. dec. 18. 16:18
11/11 anonim válasza:
nekem török vőlegényem van(nem így terveztem, egy durva szakítás után ismertem meg), és simán bevállaltuk, hogy csak hétvégéken tudunk találkozni(egyelőre sajnos csak én tudok menni hozzá, őt a munkája nagyon odaköti)ha komolyat akart volna srác tőled, akkor ez nem zavarná, hidd el!én is egyetemista vagyok, emiatt nem költöztem még ki hozzá. nem mondom, h könnyű, de mindent meg lehet oldani, és ha tényleg komolyan gondoljátok mindketten, az hatalmas ajándék lehet!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!