Normalis ez igy, mit gondoltok?
Masfel eve vagyunk egyutt a parommal, december ota egyutt is elunk. 31eves ffi en 29 eves no vagyok.
Neki van egy 4 eves fia. A gyerek anyjanak a viselkedesevel vannak gondjaim.
Szinte Naponta beszelnek a parommal telefonon, ha valami baja van akkor ot hivja, hogy segitsen neki (villany, internet,stb.).
Havonta egyszer ketszer autoval elviszi bevasarolni, engem is hivnak, hogy menjek de rosszul erzem magam, anya apa gyerek +en... igy csak egyszer mentem veluk.
Penteken munka utan mentem haza es a "kis csalad " otthon volt.
Az ex hozta hetvegere a kisfiut, de ott felejtette magat es a konyhaba megszendvicset keszitett (mintha otthon lenne) mig a fiuk a nappaliba jatszottak (xbox).
Hetvegen beszeltem a parommal, hogy engem ez nagyon zavar.
Azt mondta engem szeret es ne feltekenykedjek, inkabb!!! probaljak ossze baratkozni vele, mert nagyon kedves no.
Nem igeri, hogy kevesebbet beszelve, mert szereti ( baratkent) es nincs senkije (szulok meghaltak).
Ez igy normalis es tul erzekeny vagyok? Ugy gondoljatok el kell fogadnom ezt?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!