Mit tegyek? A jelenlegi férjem és a fiam nem jönnek ki egymással. úgy érzem kettészakadok.
Leírtam, nekem egyszerű. Nem most, amikor duplacsavaros az érzelmi kötődés, hanem 8 éve, amikor elkezdtek összezizzeni a gyerekemmel. Kutya szar lehet úgy felnőni, kamaszodni, hogy nem nyerheted meg a saját anyukád magadnak. Ezért aztán jön a maxilázadás. Nehéz lehet a fiúnak is.
Alapvetően nem tudok belehelyezkedni az anya érzelmeibe (hiszen én az elején mást léptem volna),
Igen, biztos, hogy a gyereknek se volt habostorta.
Viszont én épp fordítva gondolom a dolgot az érzelmi kötődéssel kapcsolatban. 8 évvel ezelőtt még nehezebb lehetett, nem? Nekem az lett volna. Míg új a szerelem, addig nehezebb. Szerintem maga a kérdés, a dilemma a jele annak, hogy most kezdenek szétválni a dolgok. Csak sajna közben a gyerek felnőtt és van másik is, így kicsit sakk-matt a dolog.
Szerintem teljesen nyilvánvaló, hogy a te 22éves fiad basáskodik a családon. Azt még meg sem írtad, hogy dolgozik-e, és hozzájárul a költségekhez a felnőtt fejével, vagy eltartatja magát? Esetleg még tanul? Itt soha nem lesz béke, mert a fiadhoz hasonló pökhendi majmok azt fogják a családfenntartó fejéhez vagdosni, hogy ez az én lakásom, ha nem tetszik, takarodhatsz, stb.
Tehát.
Én a helyedben eladnám a lakást. A fiad megkapja a tulajdoni hányadának megfelelő pénzt, és mindenki élheti az életét boldogan, nyugalomban. És szerintem te is tudod, hogy ezért a helyzetért te vagy a felelős, nagyon nagy részben. Azzal, hogy nem álltál a férjed mellett, teljesen aláástad őt a gyerek előtt, és tessék a végeredmény.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!