Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit tegyek? A jelenlegi...

Mit tegyek? A jelenlegi férjem és a fiam nem jönnek ki egymással. úgy érzem kettészakadok.

Figyelt kérdés
én és mostani férjem 8 éve vagyunk együtt a fiam akkor 14 éves volt.jó pár éve hogy megromlott a viszonyuk amikor én elnéztem a fiam kamaszos dolgait ő viszont szóvá tette volna lopásait,hazugságait,hagyásagáit,nem törödöm viselkedését.mára annyira elmérgesült a viszonyuk h egy kanál vízbe megtudnák fojtani egymást.van egy 5 éves közös gyerekünk is,én 22 éves fiam velünk lakik még.amúy jó a házasságunk békés,kedves,jó ember a férjem,jobbat se kívánnék.de fáj hogy utálják egymást.nincsenek napi veszekedések,ritkán kapnak össze,de ha igen akkor repkednek a szép szavak,és mindig a fiam miatt van.nem fog igy menni sokáig.imádom a férjem és ő is engem,de szeretem a fiam is,akire bizony rá fér regulázás,az apja szerint is akit már jó pár éve szintén semmibe vesz.mit tehetnék nem tudom.összebékíteni őket nem nagyon lehet.igy együtt meg felörlik az életem,de ott van a pici aki miatt élnem kell még jó pár évet.
2014. márc. 29. 20:06
1 2 3 4 5 6
 31/53 anonim ***** válasza:
77%

Leírtam, nekem egyszerű. Nem most, amikor duplacsavaros az érzelmi kötődés, hanem 8 éve, amikor elkezdtek összezizzeni a gyerekemmel. Kutya szar lehet úgy felnőni, kamaszodni, hogy nem nyerheted meg a saját anyukád magadnak. Ezért aztán jön a maxilázadás. Nehéz lehet a fiúnak is.

Alapvetően nem tudok belehelyezkedni az anya érzelmeibe (hiszen én az elején mást léptem volna),

2014. márc. 29. 22:40
 32/53 anonim ***** válasza:
94%

Igen, biztos, hogy a gyereknek se volt habostorta.

Viszont én épp fordítva gondolom a dolgot az érzelmi kötődéssel kapcsolatban. 8 évvel ezelőtt még nehezebb lehetett, nem? Nekem az lett volna. Míg új a szerelem, addig nehezebb. Szerintem maga a kérdés, a dilemma a jele annak, hogy most kezdenek szétválni a dolgok. Csak sajna közben a gyerek felnőtt és van másik is, így kicsit sakk-matt a dolog.

2014. márc. 29. 22:45
 33/53 anonim ***** válasza:
Kérdező, szerintem mutasd meg ezt a kérdést a válaszokkal a férjednek. Jó kis beszélgetés és vitaindító lehet. Nincs szégyellnivalód, hiszen pártatlan maradtál, viszont sok vélmény felmerült. Nyugodtan átbeszélhetnétek az elmúlt 8 évet. Aztán, idővel, esetleg a fiadat is be lehet vonni egy következő körös átdumálásba (nyilván neki nem kell megmutatni a kiírt kérdésedet), hátha belőle felszakadna egy csomó minden. Én biztosan ezt csinálnám.
2014. márc. 29. 22:47
 34/53 anonim ***** válasza:
28%
Akik pedig leszavaztak, mert nekem a gyerekem a legfontosabb, azok nézzenek magukba és ne szaporodjanak.
2014. márc. 29. 22:59
 35/53 anonim ***** válasza:
Csak jelzem, hogy nem én voltam.
2014. márc. 29. 23:00
 36/53 anonim ***** válasza:
84%
Nekem úgy tűnik, a mostohaapja jobb szülő, mint te és a volt férjed, ha csak neki jut eszébe, hogy azért nevelni is kellene a gyereket. A kamaszkor sem mentség mindenre, az azért nem normális, hogy a fiú egy fiatalkorú bűnöző.
2014. márc. 29. 23:01
 37/53 anonim ***** válasza:
95%
Az sem normális hogy egy gyereket nem nevel az annya.
2014. márc. 29. 23:07
 38/53 anonim ***** válasza:
96%

Szerintem teljesen nyilvánvaló, hogy a te 22éves fiad basáskodik a családon. Azt még meg sem írtad, hogy dolgozik-e, és hozzájárul a költségekhez a felnőtt fejével, vagy eltartatja magát? Esetleg még tanul? Itt soha nem lesz béke, mert a fiadhoz hasonló pökhendi majmok azt fogják a családfenntartó fejéhez vagdosni, hogy ez az én lakásom, ha nem tetszik, takarodhatsz, stb.

Tehát.

Én a helyedben eladnám a lakást. A fiad megkapja a tulajdoni hányadának megfelelő pénzt, és mindenki élheti az életét boldogan, nyugalomban. És szerintem te is tudod, hogy ezért a helyzetért te vagy a felelős, nagyon nagy részben. Azzal, hogy nem álltál a férjed mellett, teljesen aláástad őt a gyerek előtt, és tessék a végeredmény.

2014. márc. 29. 23:21
 39/53 anonim ***** válasza:
0%
83%- Bűnöző (nem fiatalkorú), mert elcsent az anyja pénztárcájából x foritnot? Én benne vagyok az ilyen jellegű szigorításban, de akkor a lakóparkok helyett hasznos lenne inkább börtönöket építene.
2014. márc. 29. 23:33
 40/53 anonim ***** válasza:
0%
38- neked mindez miből lett nyilvánvaló? Hihetetlen...
2014. márc. 29. 23:34
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!