Mit tegyek? A jelenlegi férjem és a fiam nem jönnek ki
egymással. úgy érzem kettészakadok.
Figyelt kérdés
én és mostani férjem 8 éve vagyunk együtt a fiam akkor 14 éves volt.jó pár éve hogy megromlott a viszonyuk amikor én elnéztem a fiam kamaszos dolgait ő viszont szóvá tette volna lopásait,hazugságait,hagyásagáit,nem törödöm viselkedését.mára annyira elmérgesült a viszonyuk h egy kanál vízbe megtudnák fojtani egymást.van egy 5 éves közös gyerekünk is,én 22 éves fiam velünk lakik még.amúy jó a házasságunk békés,kedves,jó ember a férjem,jobbat se kívánnék.de fáj hogy utálják egymást.nincsenek napi veszekedések,ritkán kapnak össze,de ha igen akkor repkednek a szép szavak,és mindig a fiam miatt van.nem fog igy menni sokáig.imádom a férjem és ő is engem,de szeretem a fiam is,akire bizony rá fér regulázás,az apja szerint is akit már jó pár éve szintén semmibe vesz.mit tehetnék nem tudom.összebékíteni őket nem nagyon lehet.igy együtt meg felörlik az életem,de ott van a pici aki miatt élnem kell még jó pár évet.
Ideje, hogy a fiad elkoltozzon, te pedig a ferjeddel es a kozos gyerekkel elj tovabb.
2014. márc. 29. 21:29
12/53 A kérdező kommentje:
a lopások nem bolti nagy lopások,itthoni elcsenések,amiket nem néztem el neki,meg amúgyí semmi mást sem,viszont tény én nem, vagyok aza kiabálos,ordibálos,többször szolok de aztán inkább megrszem én típus vagyok.a fiam nem költözhet el,a volt férjem rá iratta a fele lakást.amit bár a férjem a saját pénzén már teljesen felujitott,mégsincs egy negyed rész se a nevén.hiába beszélek a fiammal,vagya férjemmel egyszerüen utálják egymást.a volt férjem is melettünk áll,ő ismer minden részletet amit itt leirni nyilván nem lehet.megoldás nem nagyon van,csak arra lettem volna kiváncsi ezt hogyan lehet érzelmileg átvészelni.gondolom sehogy.elzavarjam a fiam saját lakássából?mert nem jön a ki nevelőapjával,ugyan már?elváljak,mert az amúgy jolműködő házasságom most romokban hever csak e miatt?értelme semmi.a pici és apja imádják egymást,jó apa,jó férj.költözzek el én?hová?miért hagyjam el a saját lakásom és verjem magam adóságba?olyan nem irt aki hasonló helyzetben lenne.
2014. márc. 29. 21:42
13/53 anonim válasza:
A fiad 22 éves. Mit csinál? Dolgozik? Eltartjátok, vagy hazaad?
A lakás tulajdonosa részben, vagy haszonélvezeti joga van? Biztos tudod, miért kérdezem.
A helyzet sokkal súlyosabb, mint hogy azon gondolkodj, elküldd-e külön lakásba a 22 éves felnőtt fiad.
2014. márc. 29. 21:49
14/53 anonim válasza:
Rosszul fogalmaztam meg: tehát a helyzetetek sokkal súlyosabb, mint az a gondolat, hogy esetleg elküldd saját lakásba a 22 éves felnőtt fiad.
2014. márc. 29. 21:50
15/53 anonim válasza:
Én a fiad helyében dobnám ki a férjed.
2014. márc. 29. 21:51
16/53 anonim válasza:
A gyerekem a gyerekem a férjem a férjem. Az első, akármilyen, tehet bármit, szeretem, míg élek.
Ha a gyerekemet bárki bántja (főleg, ha igazságtalanul), szétharapom a torkát.
Ha a gyerekemet valaki gyűlöli, azt az illetőt képtelen lennék szeretni.
2014. márc. 29. 21:58
17/53 anonim válasza:
Ú, ez az utolsó de bölcs. Olyan ősanyás. Kár, hogy csak egy lázálom.
2014. márc. 29. 21:59
18/53 anonim válasza:
Ősanyás?
Kiment az anyai szeretet a divatból, vagy mi?
A gyerek 18 évi nyűg, aztán húzzon?
Boldogok a lelki szegények...
2014. márc. 29. 22:02
19/53 anonim válasza:
Ahm, és ezeket ki mondta? mert én nem... kedves előző, egyszerűen az emberek nem ilyen egyszerűek, hogy aki nem szereti a fiamat, azt én sem szeretem. Ezt mondani könnyű, aztán mikor ott vagy, pislogsz, mint hal a szatyorban. nekem elhiheted.
2014. márc. 29. 22:03
20/53 anonim válasza:
Hogy küldhetné el a fiát a lakásból ha a fele az övé? Sehogy. Max ha kifizeti neki a felét, de nem hiszem,hogy a fia olyan hülye lenne,hogy pár millióért "oda ad" egy komplett lakást..
Amúgy meg igaza van itt pár embernek.. Ha lenne gyereken és van egy mostohaanyja az utálná, vagy állandóan basztatná nem lennék jóba vele se finoman fogalmazva.. De hát ez a helyzet más...
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!