15 éves a barátnöm el akarom venni feleségül 4-5 hetes terhes! El tudom venni úgy hogy a szülei sose vihessék haza? és hogyan?
4-es, ez a boldog babavárást komment marha jo :DDD
hát ez csodálatos babavárás lesz mindenkinek :DD a kislánynak is és a szülöknek is :D
"Semmi közöd hozzá hogyan irok ! van elég bajom"
Az a bajod, hogy nem tudsz gumit húzni a farkadra!
Van pénzed?
Majd elmegy pelenkára,babakocsira,kiságyra és tápszerre!
Kedves kérdező! Ha jót akarsz magadnak, a lánynak, és mindenkinek a környezetedben, akkor ne a lányt akard elvenni, hanem a gyereket.
Tudom, drasztikusan hangzik, de ebben az esetben ez lenne a legjobb. És ne akard a kislányt megfosztani attól, hogy 10-15 év múlva szerelemből alapítson családot.
Az abortuszra kell a lány szüleinek a beleegyezése! Igy is úgy is hamar megtudják.... :D
Kérdező: pasz mit tudnál tenni. Talán kérd meg az apjátol a kezét! :D
Kitalálom - a Mitulát báti hotta!
22:12
15 évesen még nem szedhet tablettát, szóval bukott az egész ötlet...
Kérdező:
Nem tudod elvenni feleségül, de totál értelmetlen, még gyerekek vagytok. Azért házasodni mert jön a baba, nagy butaság. Majd ha túlélitek az első éveket, együtt, szeretetben, akkor már lesz mire házasodni. Így olyan, mintha elköltenéd a lottó ötös főnyereményét, mondván, hogy úgyis megnyered.
Mit kéne tenned? Összebarátkozni a lány szüleivel, együtt közölnötök a helyzetet, és nagyon, nagyon hálásnak lenni a támogatásukért, akármi is legyen.
És nem, nem a te életed, a lány élete is, és most már talán a babáé is. Ha tényleg vállaljátok, nagyon gyorsan meg kell fordítani a fejedben ezt "az én életem" gondolatot, mert ezentúl a gyermeked lesz az első!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!