15 éves a barátnöm el akarom venni feleségül 4-5 hetes terhes! El tudom venni úgy hogy a szülei sose vihessék haza? és hogyan?
Figyelt kérdés
NEGATÍV VÁLASZOKRA NEM VAGYOK KIVÁNCSI ! AZ ÉN ÉLETEM CSAK SEGÍtségre van szükségem2014. márc. 28. 21:43
11/42 anonim válasza:
Szerintem nem fogjátok tudni megoldani az esküvőt.Esetleg 2 év múlva,de most tuti kizárt.
12/42 anonim válasza:
hát fiam ezt jól megcsináltad
13/42 anonim válasza:
Sehogy! Amíg nem 16 éves a barátnőd, semmilyen módod nincs "magadhoz venni". Ti is gyarapítjátok a semmire szülök gyereket, aztán majd az állam felneveli mottó alapján. Mindketten gyerekek vagytok még.
14/42 anonim válasza:
Jézusom! Erre mit mondjak? 3 életet tesztek tönkre minimum!!!!!
16/42 SylwerStone válasza:
Kúr.a ügyesen tönkre tetted, szegény lány életét. Gratulálok! -.-"
17/42 anonim válasza:
Inkább menjetek abortuszra. Gyerek ne szüljön gyereket!
Egyáltalán miből akarod őket eltartani? Milyen jól fizető állásod van neked 19 évesen? Tudod mennyibe kerül egy baba? És a barátnőd? 15 évesen anyának lenni, megfelelő szülői háttér nélkül szinte lehetetlen...
De egyébként ez tuti kamu.
18/42 anonim válasza:
15 évesen nem házasodhat, még engedéllyel sem. Még a szüleihez tartozik, ha akarják a rendőrséggel is hazavitethetik.
19/42 anonim válasza:
kedves kérdező!
ezért használok én csak óvszert, és soha nem bízok a lányban, hogy szedem a tablettát, szívem , ne húzd ki...
mert ez lesz belőle!
sok sikert az életben!
20/42 anonim válasza:
16 éves kortól, szülői engedéllyel lehet összeházasodni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!