Szerintetek jogosan vagyok megsértődve?
Na áljunk csak meg. A közös kassza a közös kiadásokra van. Hogy te abból jogsira nem költhetsz az teljesen jogos elvárás.
Aztán itt van a spanyol út. "Bejelenti, hogy gyűjt" Ez mit jelent? Ha a saját pénzéből gyűjt rá, teljesen rendben van.
"szerintem ez hülyeség, a közös pénz arra van, hogy éppen akinek szüksége van valamire... aki éppen a soros érted."
Gondolom egyből sok dologra lett szükséged, hogy a palid jól keres, de ki kell, hogy ábrándítsalak. A közösen spórolt pénz sorsáról közösen döntötök, vagyis az ő beleegyezése nélkül nincs jogsi, kocsikázás ésatöbbi. Az ő privát spórolása meg teljesen más tészta, azt csinál vele, amit akar.
Ha ennyire fontos a jogsi, vedd ki szépen a pénzed a félretett megtakarításból és abból finanszírozd a magán jellegű kiadásaidat.
15/17 ne ítélkezzél már, a saját lábamon állok 16 éves korom óta, nem, nem lett több dologra szükségem mióta jól keres a barátom, biztos magadból indulsz ki...
megőrülök az ilyen rosszindulatú emberektől, és te csak ne ábrándítsál ki semmiből, főként nem oktassál, tanácsért jöttem ide nem rosszindulatú beszolásokért...
De tudom milyen a felfogásod mint a legtöbb embernek, ha valakinek gazdag a barátja, hááát csakis egy ri*anc lehet mi? volt idő hogy én tankoltam a kocsiját....
ne ítélkezzél
"megőrülök az ilyen rosszindulatú emberektől, és te csak ne ábrándítsál ki semmiből, főként nem oktassál, tanácsért jöttem ide nem rosszindulatú beszolásokért..."
Isten ments, hogy megőrüljél, ha ilyen vagy normálisan. Nem értem miért nem jó tanács, amit írtam, hiszen mind jogilag, mind erkölcsileg, és úgy általában is, teljesen helyénvaló. A jogosítványát saját erőből szerezze meg az ember, és ne a párjától követelje azt. Persze az más dolog, hogy neked mi tetszik és mi nem, mit vártál, milyen válaszokat kapsz itt. Amint látod szolidaritásból mások is a férfi pénzét vennék el privát célokra, szóval sorstársakra is leltél, annyira nem kell panaszkodni.
"De tudom milyen a felfogásod mint a legtöbb embernek, ha valakinek gazdag a barátja, hááát csakis egy ri*anc lehet mi?"
A könnyűvérüségedre ennyi információból nem lehet következtetni, én csak arra tudtam következtetni, hogy te más pénzéből akarsz előnyökre szert tenni.
Különben is. Ha saját lábadon állsz 16 éves korod óta, akkor miért olyan furcsa, hogy NEKED kell a SAJÁT szügségletetidet kielégíteni?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!