Úgy érzitek, hogy a párotokkal közös nyelvet beszéltek? Összhangban vagytok, teljes mértékben megértitek egymást?
Nem, nem érezzük mindig, de olyankor mindig megtudjuk beszélni, tudjuk, hogy vége lesz a nehéz időszaknak mindig...
Eddig a második év után volt egy nehéz időszakunk és egy olyan negyedik év körül. Legutóbbi most járt le, vagy 3 hetet tartott...
Ilyenkor nem arról van szó h nem szeretjük egymást, csak folyton megy a zsörtölés, apró dolgokon, vita hülyeségeket, hibáztatás...De ezeket felismerjük és megbeszéljük, még eddig mindent megbeszéltünk.
A férfiaknak meg néha mondani kell KONKRÉTAN, mert ők olyanok, szavak nélkül csak sok sok idő után értenek (ha értenek)...
5 hónap meg még nem a világ, més sokat alakultok.
CSak mindig tudjatok őszintén beszélni....
Pl. volt egy alkalom amikor elmondtam a páromnak, hogy úgy érzem, hogy már nem szeretem... Pedig dehogynem...csak akkor nem éreztem...és Ő azt is megértette...
23-N
8-as vagyok-.
ha már mindenki írja:)
lassan 6 éve vagyunk egy pár, már házasok...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!