Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Úgy érzitek, hogy a párotokkal...

Úgy érzitek, hogy a párotokkal közös nyelvet beszéltek? Összhangban vagytok, teljes mértékben megértitek egymást?

Figyelt kérdés
Mert én nagyon nem ezt érzem, pedig ez az érzés mindennél jobban hiányzik. Ha problémánk van változtat ugyan rajta, de úgy látom, hogy azért mert kötelezőnek érzi és nem akar elveszíteni. Nem érzem, hogy szavak nélkül is megértenénk egymást, mert hát tényleg nem is... 5 hónapja vagyunk együtt. Tudom, nem olyan sok idő. Alakulhat ez még? Vagy ha nincs meg az elejétől fogva akkor már nem is lesz?
2014. márc. 26. 09:48
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

Nem, nem érezzük mindig, de olyankor mindig megtudjuk beszélni, tudjuk, hogy vége lesz a nehéz időszaknak mindig...

Eddig a második év után volt egy nehéz időszakunk és egy olyan negyedik év körül. Legutóbbi most járt le, vagy 3 hetet tartott...

Ilyenkor nem arról van szó h nem szeretjük egymást, csak folyton megy a zsörtölés, apró dolgokon, vita hülyeségeket, hibáztatás...De ezeket felismerjük és megbeszéljük, még eddig mindent megbeszéltünk.

A férfiaknak meg néha mondani kell KONKRÉTAN, mert ők olyanok, szavak nélkül csak sok sok idő után értenek (ha értenek)...

5 hónap meg még nem a világ, més sokat alakultok.

CSak mindig tudjatok őszintén beszélni....

Pl. volt egy alkalom amikor elmondtam a páromnak, hogy úgy érzem, hogy már nem szeretem... Pedig dehogynem...csak akkor nem éreztem...és Ő azt is megértette...

23-N

2014. márc. 26. 14:04
 12/13 anonim ***** válasza:

8-as vagyok-.

ha már mindenki írja:)

lassan 6 éve vagyunk egy pár, már házasok...

2014. márc. 26. 14:20
 13/13 anonim ***** válasza:
Szerintem minden parnal mas ahogy olvasom a tobbi valaszt biztos is vagyok benne. Nekem az exemmel az elso perctol kezdve meg volt az osszhang,tokeletes parnak ereztuk magunkat. Aztan ez fel ev alatt sajnos kiderult hogy a nehez pillanatokban nem tud mellettem allni az osszhang meg volt de az egesz kapcsolat tonkrement
2014. márc. 26. 19:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!