Testvérek egymásközött adtok ajánde´kot, vagy csak a gyerekek kapnbak?
Nálunk nem lesz nagy karácsonyozás,mert házat vettünk....
Növérem gyerekeinek vettem ajánde´kot,de egymásközt nem szeretnék.Mondtam is neki,hogy ne haragudjon,de adjunk csak a gyerekeknek.Nekünk egy lány van,neki 2 gyerköc.....
Csak amíg hazautazunk és vissza az utiköltségünk lesz 250-300€.....
Ùgy vettem észre,hogy nem nagyon tetszett neki.
300€ útiköltség? :O
Merrefelé laktok ti? :D
Nálunk a család egyik fele csak a gyerekeket ajándékozza, meg a nagyszülőknek szoktunk még közösen, a páromék családjában viszont mindenkire kell gondolni... kicsit fura így, de mi már régebben megállapodtunk, ők meg nem, így marad ez a felemás megoldás.
Nekem az lesz a legnagyobb ajándék, hogy a kicsi lányom arcát nézhetem :) Már tavaly is elérzékenyültem, akkor 11 hónapos volt... most biztosan még nagyobb élmény lesz neki a fa, a csilingelés, a díszek. Még nem várja el az ajándékokat sem, de mindennek örül, egy érdekesebb kupaknak is. És a szüleimet, testvéreimet, páromat is megölelhetem aznap :)
Hát igen. Sajnos sok embernél az ajándékokról szól. Én kértem valamit azt mondtam ha nem kapom meg is tudok élni, de van családom. Sokaknak ez sem adatik meg karácsonykor. Nehogy már ezen akadjunk ki hogy nem kapunk ajándékot. Ha nincs senkink akkor már nem így fogunk hozzá állni.
Sziasztok!
Kedves 2.
Külföldön élünk Németországban.Míg haza érünk több mint egy tank elfogy.Egy teli tank nekünk 75 €.Oda vissza számolom,+autópályadíj,az othoni autózás.......Ilyenkor mi is költünk magunkra,veszünk pár dolgot.Na meg írtam házat vettünk ez nem kevés pénz.De itt nem erröl van szó.
A lényeg hogy nekem nem is kellene semmi,.Meg van minden....
Azért is kértem,hogy csak a gyerekeknek vegyünk.Növérméknek is meg van minden.Ök is inkább a férje családja´val ajándékoznak nagyon.Mindíg is többet adtak arra,mint a mi családunkba.Ez engem sosem zavart,vagy érdekelt.
Csak kíváncsi voltam,kinél hogy van........
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!