Hogyan lehet kideríteni, hogy a páromnak tényleg más volt e az apja, mint a két bátyjának?
Mikor megismertem a páromat, már nem éltek a szülei. Van 2 idősebb fiú testvére, de egyiket sem ismerem. Az egyik külföldön dolgozik, őt nem lehet utolérni, a másik állítólag kocsmatöltelék, azért nem tudjuk hol keressük. (Oké, hogy a kocsmába, de az országba sok kocsma van!)
Párom mesélte, hogy miután mindkét szülője meghalt, az egyik bátyja mondta neki, hogy ő a féltesójuk, mert az anyja félrelépett.
Egy fényképet láttam az egyik testvéréről, rá nagyon hasonlít.
Beszélgettem a párom exével, és rákérdezett, hogy tudok e erről az egészről. Mert hogy nehogy bármit "bevegyek" a párom dumájából, ezt a sztorit ő találta ki, hogy sajnáltassa magát, és könnyebben csajozzon.
Mikor a párom ezt elmesélte nekem, azt mondta hogy az exe nem tud róla. (Akitől van egy gyereke, ezért vagyunk beszélő viszonyban)
Engem érdekel, hogy a párom hazudik e, vagy sem. És ő is tudni szeretné.
?????????????
Ha tudni szeretné, akkor miben hazudna? Ha hazudik, akkor meg mit szeretne tudni?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!