20 éves, az anyjával lakik, néha elmegy bulizni, de leginkább az anyjával szeret otthon lenni és közös programokat szervezni.Nem akar felnőni, de jár egyetemre és vannak céljai. Nos?
Én soha nem voltam az a vad bulizós lány. Szüleimmel jó a kapcsolatom nekem is. Nem gáz,sőt. Valaki nem attól lesz felnőtt,hogy tizenévesen "lelép" otthonról és nincsen jó kapcsolata a szüleivel és még sorolhatnám... 21/L
2009. dec. 16. 07:53
13/20 anonim válasza:
semmi gond. nem egy nagy bulizós. és? attól még az idejét máshogy is eltöltheti
2009. dec. 16. 08:53
14/20 anonim válasza:
otthon fog megöregedni az anyja mellett. lesz neki valami dögunalom 8 órás melója, a fél fizut hazaadja anyukának, stb... megőrülnék ha ilyen életem lenne.
én is szerettem anyummal lenni, meg kirándulni, meg mittomén, de 15-16 éves korom körül ez már nem annyira okozott örömet...
2009. dec. 16. 10:25
15/20 anonim válasza:
Miért rossz, ez azért most is sok olyan család van, akik az egyik fél szülői házában maradt a szüleivel.
2009. dec. 16. 12:05
16/20 A kérdező kommentje:
köszi a válaszokat. nem lesz dögunalom 8 órás melója, mert sosem érdekelték a dögunalmas dolgok, nem az a "begyöpösödött" típus:)
2009. dec. 16. 12:24
17/20 anonim válasza:
Én például utáltam bulizni,haverokkal eljárni,barátnőkkel vásárolgatni meg ilyenek!Egy-két emberrel találkoztam akivel kibeszéltem a dolgaimat és kész!De ettől nem éreztem magamat begyöpösödött felnőtt embernek!Mindig is irritáltak azok a csajok,akik állandóan buliztak,csavarogtak stb.De nekik ez tetszett és kész!Megbékéltem vele!Nem lehetünk egyformák!Én a mai napig úgy érzem,hogy nem nőttem fel és tulajdonképpen nem is akarok! :D
24/L
További kellemes hóeséses napot! :D
2009. dec. 16. 13:03
18/20 anonim válasza:
Én is nagyon kötődöm anyámhoz,mert apám sz*rt a fejünkre és csak rá számíthattunk mindenben!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
2009. dec. 16. 18:00
19/20 anonim válasza:
Teljesen okés. Szomorú, hogy ma már ez a furcsa, az abnormális (nem leoltottam ezzel a kérdezőt!). Ha a kérdezőről szól a kérdés, akkor legyen büszke magára, hogy ilyen, és nem tucat, ordas nagy r*b*nc.
2009. dec. 18. 19:53
20/20 anonim válasza:
Az unokatesom 32 éves férfi és az apjával él mivel a szülei elváltak. Járnak együtt focimecsekre, van barátnője, kiterjet baráti köre. Együtt járnak a horvát tenger partra, síelni... Mindenapi dolog.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!