Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit gondolnátok erről a lányról?

Mit gondolnátok erről a lányról?

Figyelt kérdés
20 éves, az anyjával lakik, néha elmegy bulizni, de leginkább az anyjával szeret otthon lenni és közös programokat szervezni.Nem akar felnőni, de jár egyetemre és vannak céljai. Nos?
2009. dec. 16. 01:00
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
Ez teljesen normális. Semmi rossz nincs benne.
2009. dec. 16. 07:43
 12/20 anonim ***** válasza:
100%
Én soha nem voltam az a vad bulizós lány. Szüleimmel jó a kapcsolatom nekem is. Nem gáz,sőt. Valaki nem attól lesz felnőtt,hogy tizenévesen "lelép" otthonról és nincsen jó kapcsolata a szüleivel és még sorolhatnám... 21/L
2009. dec. 16. 07:53
 13/20 anonim ***** válasza:
100%
semmi gond. nem egy nagy bulizós. és? attól még az idejét máshogy is eltöltheti
2009. dec. 16. 08:53
 14/20 anonim ***** válasza:
0%

otthon fog megöregedni az anyja mellett. lesz neki valami dögunalom 8 órás melója, a fél fizut hazaadja anyukának, stb... megőrülnék ha ilyen életem lenne.

én is szerettem anyummal lenni, meg kirándulni, meg mittomén, de 15-16 éves korom körül ez már nem annyira okozott örömet...

2009. dec. 16. 10:25
 15/20 anonim ***** válasza:
Miért rossz, ez azért most is sok olyan család van, akik az egyik fél szülői házában maradt a szüleivel.
2009. dec. 16. 12:05
 16/20 A kérdező kommentje:
köszi a válaszokat. nem lesz dögunalom 8 órás melója, mert sosem érdekelték a dögunalmas dolgok, nem az a "begyöpösödött" típus:)
2009. dec. 16. 12:24
 17/20 anonim ***** válasza:
100%

Én például utáltam bulizni,haverokkal eljárni,barátnőkkel vásárolgatni meg ilyenek!Egy-két emberrel találkoztam akivel kibeszéltem a dolgaimat és kész!De ettől nem éreztem magamat begyöpösödött felnőtt embernek!Mindig is irritáltak azok a csajok,akik állandóan buliztak,csavarogtak stb.De nekik ez tetszett és kész!Megbékéltem vele!Nem lehetünk egyformák!Én a mai napig úgy érzem,hogy nem nőttem fel és tulajdonképpen nem is akarok! :D

24/L

További kellemes hóeséses napot! :D

2009. dec. 16. 13:03
 18/20 anonim ***** válasza:
Én is nagyon kötődöm anyámhoz,mert apám sz*rt a fejünkre és csak rá számíthattunk mindenben!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
2009. dec. 16. 18:00
 19/20 anonim ***** válasza:
Teljesen okés. Szomorú, hogy ma már ez a furcsa, az abnormális (nem leoltottam ezzel a kérdezőt!). Ha a kérdezőről szól a kérdés, akkor legyen büszke magára, hogy ilyen, és nem tucat, ordas nagy r*b*nc.
2009. dec. 18. 19:53
 20/20 anonim ***** válasza:
Az unokatesom 32 éves férfi és az apjával él mivel a szülei elváltak. Járnak együtt focimecsekre, van barátnője, kiterjet baráti köre. Együtt járnak a horvát tenger partra, síelni... Mindenapi dolog.
2009. dec. 18. 23:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!