Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit gondolnátok erről a lányról?

Mit gondolnátok erről a lányról?

Figyelt kérdés
20 éves, az anyjával lakik, néha elmegy bulizni, de leginkább az anyjával szeret otthon lenni és közös programokat szervezni.Nem akar felnőni, de jár egyetemre és vannak céljai. Nos?
2009. dec. 16. 01:00
1 2
 1/20 anonim ***** válasza:
100%
Természetes.
2009. dec. 16. 01:08
 2/20 anonim ***** válasza:
100%
Nincs abban semmi különös, ha az anyjával lakik 20 évesen suli melett. A bulizás nem mindenkinek jön be. Én pl. bulizás helyett kirándulásmániás vagyok. Nekem az a kikapcsolódás. A közös progik ideig-óráig jók csak a szülőkkel, ebben a korban már jobb lenne mással pl. pasikal ismerkedni és elmászkálni otthonról. Vagy barátnőkkel. A lényeg, hogy legyenek életcéljai, ne vaktában menjen a világnak, mert akkor nem tudja, miért él. Te vagy ez a lány? 23/F
2009. dec. 16. 01:08
 3/20 anonim ***** válasza:
100%
Átlagos. 20 évesen a legtöbb embenek nincs célja és felöni se akkar szerencsére még rá is ér neki.
2009. dec. 16. 01:12
 4/20 anonim ***** válasza:
100%
Normális. Teljesen. Tök jó, hogy szereti az édesanyját és ilyen jól megvannak, él társasági életet ezek szerint és vannak tervei is a jövőben. Teljesen jó.
2009. dec. 16. 01:27
 5/20 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem éppen ez az ideális. Ez jó szülő kapcsolatra utal. Nem akar felnőni..És? Ki akar? :) Én 27 vagyok, igaz van férjem,gyerekem, de attól függetlenül én sem akarok felnőni, a mai napig egy nagy gyerek vagyok.És ezt szereti a családom is.
2009. dec. 16. 01:33
 6/20 anonim ***** válasza:
100%
Semmit. Ezzel nemcsak te vagy így más is,söt nem is egy egy ember.
2009. dec. 16. 06:36
 7/20 anonim ***** válasza:
100%

Én is a szüleimmel élek,de nekünk nem ilyen jó kapcsolat, hogy együtt elmenjünk ide-oda.Én örülnék ha ilyen szüleim lennének, de én el akarok költötzni, hogy a párommal külön életünk legyen a szülőktől,de anyu nem engedi,mert nem akar elengedni...

25/L

2009. dec. 16. 07:03
 8/20 anonim ***** válasza:
Attól még,hogy jól érzi magát otthon is az anyukájával,felnőtt lehet.Inkább egy normális gondolkodású lány.Nem attól felnőtt egy lány,ha állandóan bulizik,váltogatja a pasijait.Akkor legfeljebb könnyelmű.Ha van célja és azt meg is valósítja,akkor nagyon jól teszi.
2009. dec. 16. 07:21
 9/20 anonim ***** válasza:
Az exsógornőm 30 éves és ugyanilyen. Na az a nem normális
2009. dec. 16. 07:35
 10/20 anonim ***** válasza:

Egy lány nem attól lesz felnött, hogy nem beszél a szüleivel, bulizni jár meg máshol lakik, söt nagyon sokan azok közül gyerekek még, akik szerinted fel akarnak nöni...

Aki ottthon kijön a többiekkel (most normál emberekröl van szó), a céljaiért dolgozik, az sokkal inkább feönött ember és inkább követendö példa.

2009. dec. 16. 07:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!