Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Meg lehet még menteni az...

Meg lehet még menteni az ünnepeket?

Figyelt kérdés
A nagyszüleimmel élek,akikkel összevesztem és nagyon fagyos a hangulat itthon.Ráadásul tegnap szakítottunk a barátommal is.Csak fekszek az ágyba és érzem h padlón vagyok.Ráadásul a barátnőim is csak a pasijaikkal vannak elfoglalva.Nincs semmi karácsonyi hangulatom és úgy érzem már nem érek semmit.
2009. dec. 15. 21:14
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Ez elég rossz helyzet így ünnepek előtt :( A szakításon csak te magad tudsz túllépni,de könnyítsd meg jelenleg annyival a dolgod,h kibékülsz a nagyszüleiddel,ne legyél büszke,kezdeményezd a kibékülést.Fontos,h most melletted álljanak!
2009. dec. 15. 21:17
 2/5 anonim ***** válasza:
47%
Szomorú dolog. Azt hiszem, itt csak Kula bácsi -South Park- tud segíteni!
2009. dec. 15. 21:20
 3/5 anonim ***** válasza:
79%

Tényleg próbálj kibékülni otthon és a kari idejére tedd "félre" a bánatodat.

Ne rontsd el a karácsonyod!!!! :-)

2009. dec. 15. 22:40
 4/5 anonim ***** válasza:
75%

persze, hogy meg! Pont erre van a karácsony :)

A nagyszüleiddel élsz?

Süss nekik egy új sütit. Valami egyszerűt, d emeglapetés legyen. S fátylat a múltra!

Ilyenkor szokott a legjobb lenni abuli is, amikor már szarabb nem lehet a kedvünk, s úgy megyünk el kelletlenül.

Nem tapasztaltad?

Boldog Karácsonyt Kívánok!

És ha egyedöl maradsz, gondolj Máriára! Ő is terhesen, 15 évesen kóborolt, s azt hitte senki nem fogadja be.

S másnap a világ királyai hódoltak előtte.

2009. dec. 15. 22:48
 5/5 anonim ***** válasza:
71%
Sz@r ügy..,a nagyszüleidet sztem is engeszteld ki valahogy,mert igy karácsony elött,nem szerencsés a fagyos hangulat!A barátodon,meg lépj túl,tudom nem egyszerű,de ne emészd e miatt is magad,ha már nem volt megmenthető a kapcsolat!Most,hogy összecsapnak a hullámok a fejed fölött,ne érezd magad értéktelennek,mert senki nem az!!Próbáld letisztázni magadban a dolgokat és a hogyan továbbon elmélkedj egy kicsit..,de csak pozitiv irányba!;)
2009. dec. 16. 00:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!