Gáz, ahogyan a férjem viselkedett? Kiakadjak rá?
Féltkeny típusok vagyunk minden a ketten, de nem adunk rá okot, szeretjük egymást. viszont férjem egy buli alkalmával eléggé elengedte magát (ahogy mindenki), és tánc közben, fényképezéskor a hugom ágyékát fogta, még a párja is rászólt poénosan, hogy na na, hol a kezed?! én nem láttam, csak hallottam de aztán a képeket elnézve kiakadtam rá, hogy mégiscsak férj, viselkedhetne.. de ennyi volt, nem volt semmi más, a többiek is mondták hogy miért kell kiakadni, ez csak tánc és kép és hülyéskedés.. de most gondolkodva azért rosszul esett, hogy a férjem ennyire elengedi magát és nem tud viselkedni... leosszam és összevesszek vele egy kicsit emiatt? vagy mostmár hagyjam? másnap mondtam neki annyit hogy gáz szerintem ez, de ő szerintem nem az, ez csak egy kép, poén... és valahol igaza van szerintem is, de ő mégiscsak már egy férj akinek viselkednie kellene társaságban, nem?
egyébént ő 33, én 30.
köszi a tippeket...
Azt hogy kiakadjál-e, miért ezen az oldalon kérdezed? Ezt neked kell eldintened.
Én tuti kiakadtam volna rá.
Azért ez nem olyan szintű dolog, amin érdemes lenne sokat rágodnod, örülnék ha ilyen szintű problémám lenne csak.
Megállapodott emberként nők társaságában már nem iszom annyit, hogy eleresszem magam, ha tenném, én is tapperolnám őket ösztönösen.
Erre mondják, hogy mindenki magából indul ki :)
Ez szerintem semmi.
De ha szerinted ez gyanút adhat a megcsalásra, akkor vagy neked vannak fura gondolataid vagy egyébként is van valami probléma a házasságotokkal.
Egy kiegyensúlyozott, jó kapcsolatban szerintem ezt meg sem jegyzi az ember.
Egyébként a fotó jó ötlet, mert csak úgy lehet értelmezni igazán ezt a kérdést.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!