Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Gáz, ahogyan a férjem viselked...

Gáz, ahogyan a férjem viselkedett? Kiakadjak rá?

Figyelt kérdés

Féltkeny típusok vagyunk minden a ketten, de nem adunk rá okot, szeretjük egymást. viszont férjem egy buli alkalmával eléggé elengedte magát (ahogy mindenki), és tánc közben, fényképezéskor a hugom ágyékát fogta, még a párja is rászólt poénosan, hogy na na, hol a kezed?! én nem láttam, csak hallottam de aztán a képeket elnézve kiakadtam rá, hogy mégiscsak férj, viselkedhetne.. de ennyi volt, nem volt semmi más, a többiek is mondták hogy miért kell kiakadni, ez csak tánc és kép és hülyéskedés.. de most gondolkodva azért rosszul esett, hogy a férjem ennyire elengedi magát és nem tud viselkedni... leosszam és összevesszek vele egy kicsit emiatt? vagy mostmár hagyjam? másnap mondtam neki annyit hogy gáz szerintem ez, de ő szerintem nem az, ez csak egy kép, poén... és valahol igaza van szerintem is, de ő mégiscsak már egy férj akinek viselkednie kellene társaságban, nem?

egyébént ő 33, én 30.

köszi a tippeket...

2014. márc. 18. 11:45
1 2 3
 11/29 anonim ***** válasza:
27%

Sajna az ilyen veséjét leverném ezért típusú "nők" miatt van ennyi megkeseredett férfi...

Basszuska, ez csak tánc, nem megujjazta a placc közepén, csak táncoltak... -.-"

2014. márc. 18. 12:05
 12/29 A kérdező kommentje:
azt mondta, hogy túlreagálom, csak táncoltak és poénkodtak.. amivel nincs is semmi baj, csak épp ő egy férj.. nem tudom, mit szólt volna a férjem, ha én csinálom ezt egy pasival..
2014. márc. 18. 12:06
 13/29 anonim ***** válasza:
62%

Milyen rosszindulatúak az emberek...

Nem kell ( még ) elválni. Részeg volt, te leveszekedted és ez volt az első eset igaz? Adj neki esélyt. Egyébként mennyire hasonlítotok? Nem lehet, hogy részegen összekevert titeket?

2014. márc. 18. 12:09
 14/29 anonim ***** válasza:
86%

És ha ő férj, akkor már nem táncolhat, nem hülyéskedhet? :)

Te még sose voltál buliban? Nincsenek hozzánőve az emberek a párjukhoz, mással is szoktak táncolni.

Szerintem ez a beteges féltékenység kezdete. Ráadásul a húgoddal táncolt!!! Mit gondoltál, mit akarnak egymással csinálni???

2014. márc. 18. 12:12
 15/29 anonim ***** válasza:
Én a helyedben nem osztanám le.... Megbeszélném vele normál hangsúllyal, hogy ilyet többé ne.... Egy eset volt, poén volt, nem volt köztük semmi. Nem gondolnám, hogy egy beszélgetésen kívül többet érdemelne a dolog. Amennyiben a későbbiekben előfordul húgoddal vagy mással, na az már egészen más eset lenne, ott már helye lenne a kiosztásnak.
2014. márc. 18. 12:14
 16/29 anonim ***** válasza:
24%
Szerintem elég furcsa poén. A gyereketeknek megmutatnátok a fotót ellenérzés nélkül?
2014. márc. 18. 12:15
 17/29 anonim ***** válasza:
12%
Én magamat ismerve elválnék, nekem ez tul sok. Pia ide vagy oda! Azt, hogy kiakadsz-e, neked kell eldöntened, bár nekem fura, hogy te nem tudod mit érzel!
2014. márc. 18. 12:27
 18/29 anonim ***** válasza:
most ha a hasát fogta meg akkor mi van?? azért a punci meg a has eléggé más
2014. márc. 18. 12:28
 19/29 anonim ***** válasza:
82%
Na most ha a hasat fogta akkor mi bajod van vegulis?! Szerintem amit leirtal...h feltekeny tipus vagy az tesz ra egy lapattal. Attol latod ennyire soteten a dolgot. Ha ugy tortent a dolog h a kep miatt poenkodott csupan akkor semni baj nincs. Vicces kep kategoriaba belefer sztem.
2014. márc. 18. 12:40
 20/29 anonim ***** válasza:
31%
Ittasan kipróbálta, hogy milyen a hugodhoz hozzáérni, én biztosan ledobtam volna a kezét magamról.A hugoddal csinàlta rosszabb,mintha egy idegen nõvel szerintem.
2014. márc. 18. 12:51
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!